martes, 21 de julio de 2009

XILUM "8a a les Guilleumes"

Anem a continuar l'asedio a aquesta via, aquesta vegada amb l'Oscar que resulta ser el meu talismà pels encadenes de cala montse. Tornem a coincidir amb el Marcos i compi. Tots seguim el mateix menú, calentem a la Cachimba 6c+ i cap a la Xilum. El Marcos li fot i al primer pegue del dia, PAAAMMM encadenada. Jo al primer del dia m'arrastro com una culebra de xapa a xapa. Li presentem a l'Oscar que li surt tot i es motiva amb la via.

I al meu segon pegue del dia, escalant amb l'estil agònic genui de la casa o també anomenat "l'antiflotant" vaig pujant. Em costa tot i el ritme és més aviat dolent i a la tercera xapa ja vaig tremolant en cada tibades. Paso la travesia com bonament puc. El tram de pila arrebentat. I en arribar a les regles arriba la sorpresa. Faig el primer pas dur i ja no puc més. Pujo peus i em tiro a la bústia salvadora! La trinco ja saltant, no puc ni recuperar-me dels cantos bons, pues parriba nen!! Surto amb tot i faig les últimes remades. Aquí no saltis!!! I PAAAMMM encadenada:

HIP, HIP, HUUURRA!!!

Què bonic que és tornar a l'Olymp del Déus totpoderosos. Ni que sigui per treure el cap i tornar a les entranyes més profundes de l'infern.

2 comentarios:

TRanki dijo...

hahah..

Felicitats bow!Yipieeeeh!

Ara MIra't la VARIANT DE LA PAULA ( sempre es munta des de les de la dreta)...més curteta però segur que la treus al final...la PAula és igual amb un bloc a l'inici de regletes verticals...que bones...també h ha vies complementaries pels compis...

A Guilleumes la BOLITA MORUNA és més ingrata que la Xylum, la S de SOrro és unaCINC ESTRELLES però amb aire al crux del mig i un mono a dat que si no tens tendó agobia 8 am i em mola molt però hi ha penya que els puteja...no sé...jo la trobo guapísssssima).

LA Coma etílic és un 8a alpino...7b+ o 7c , un bloc com si fos pur stbenet durissim, i una sortida inflona de 7a+..li donen 8a i la veritat es que em va costar MOLT més que xylum.

Atibarrrr!

robert dijo...

Ei que pasa fiera.Gràcies per les recomanacions però ara mateix estic encallat amb el Primer dubte a Cand Dubtes i la Thai massage al Cassot. També a Santllorens tinc varies vies tocades però natros hi anem pel matí i per això mai coincidim. Però m'han dit que a la tardor-hivern també si està guai pels matins a la Paret gran.Però quan comenci a nevar plego trastes escaladors!La Bolita la vaig catar i em va semblar estratosfèrica. Hi havia uns xavals que deien que s'havia trencat un canto i que ara era més dur el pas. L'has fet darrerament?A manxar-li fort