domingo, 27 de junio de 2021

"Less to C" 7a+ i "Repisaires" 7a+ a Slap 2.2, Vilamanya (VALL DE RIBES)

Dues noves alternatives per aquest petit sectoret ben ombrívol, ideal per quan no saps on fotre't. A la dreta de la PSU, la primera de l'esquerra, "Less to C" i a la seva dreta "Repisaires" que comparteixen reunió. Les dues de característiques molt similars, amb un tram més sencillet per baix i un tram més bloquero per d'alt, al voltant de 7a+ les dues a l'espera de noves repeticions per confirmar el grau. Ja direu! 

A la foto la Blanca provant "Less to C" i l'Arturo la "Repisaires".

"Less to C", és una via més per arribar al màgic pack de les 100 vies equipades que obre les portes a la categoria de "currante de la vertical". Amb tota mena de privilegis i tractes de favor. Alfombres vermelles i pètals de flors. I pagues vitalicies incuantificables!

"Repisaires" per les dues repises que tallen la continuïtat de la via i li donen un aspecte menys atractiu. I que després no es tant feo, o jo, que no puc parlar malament de les pròpies creacions. No seran ni les millors ni les pitjors que hauré equipat. Però amplien l'oferta d'aquest interessant racó. Disfruteu les!! 

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bon dia.
Primerament, gràcies i molt bona feina. Totes dues vies són molt guapes. Bloqueres i tècniques.
La meva opinió: Less to C, 7b/+
Repissaires, 7b.
És una opinió, Salut!!!! I gràcies, és el primer any que hem deixo caure per Ribes, es molt qualitat. Bona feina, novament gràcies.