viernes, 2 de julio de 2010

Sector Canela a SANTA ANA

L'any 2001 amb l'Angel Arrabalí ens vem motivar per encadenar 100 vies de 7è grau. Això em va fer anar a escalar molt a vista i conèixer un munt de sectors nous. Un dia, en una d'aquestes descobertes, vem anar a aquesta escola per veure que podíem caçar i ens vem enfrontar a la mítiques la Bateria 7a i Caldo para tus dedos 7b. Quines vies tant dures i tot el sector mig abandonat, equipament antic i coses per l'estil. Vem fugir mig descebuts.

Al cap de quatre mesos, vem anar a viure a 15 minuts d'aquesta escola, i ja es va convertir en un dels meus destins habituals d'escalada. A més, va començar a viure una segona joventut. Els primers dies no hi havia ni déu per allí escalant. Però en la mesura que lo Tano, el Pep, el Mangui i l'Albert van anar omplint de parabolts les seves parets la cosa es va animant. Finals de 2001 i Santa Ana estava ON FIRE.

Un dia de finals de Novembre de 2001, vem equipar amb el Pep i la Imma una nova via al Sendero de 25 metres de recorregut. Vem fer una bona de desbroçament i per on semblava que no hi entrava res al final va esdevindre una clàssica del sector. El seu nom, Cuqui 6b+, que és el mote de la Imma que al Pep li feia molta gràcia. Després el Pep va estar provant un futura nova via que ell mateix equiparia, que seria la Osama 7a.

I un dels sectors nous que van aparèixer en aquesta época va ser el Sector Canela, principalment del Pep. Així un dia de princips de Març de 2002, vem equipar la Quintos 6c i Apol.lònies 6b.


No hay comentarios: