domingo, 4 de diciembre de 2011

EVARISTO EXTENSION a la Piula


De nou amb la Xinita a currar pel barri, en concret a la Piula. Ja feia temps que hi havia una corda penjada en l’Evaristo el rey de la baraja, una via d’artificial equipat amb parabolts a l’esquerra de tot del sector que demanava a crits l’extensió. En la foto és l'agulla vermella característica.

Ja l’havia estat provant un dia i queda una línia molt bona sobre roca vermellosa una mica crunchi d’uns 20 metres força desplomats. En aquella primera jornada de curro, deixo la via marcada apuntet per vindre amb el mototaladro més sorollós que mai s’hagi vist per aquests indrets. Llàstima que una averia la deixat fora de circulació un temps, però unes reparacions cassolanes i l’ajuda d’un superbombero la xinita ha ressucitat d’entre els morts.
Després vaig coincidir amb la gent que ha equipat la majoria de vies i em deixen que remati aquest frente, que ells estan liats amb altres zones. Així, doncs mans a l’obra, i currante a currar. Aqui el Sellares provant la primera part, l'artificial equipat.

Aquesta vegada atac des de baix per anar a caçar la corda penjada ja bastant deteriorada. I per si de cas vaig equipant de pujada autoassegurant-me que aquesta corda espetega fort. I ben aviat deixo la Evaristo extension apuntet per provar. Una bona neteja i una mica de reforç ha quedat una bona alternativa. No tinc ni idea del grau però potser tú, estimat lector, podràs opinar. De ben segur que és la més díficil de l’oferta actual. Aqui es pot veure una mica el primer tram de la via a l'esquerra d'on està escalant el Jofre.


Aquests dies el sol li entra de ple bastant tardet, a partir de les 14 hores. I el mati sol ser bastant fred.

3 comentarios:

Piju dijo...

molt be, per fi algú s'ha decidit!
on has posat la R? a la reprisa sota el sostre o més amunt?
vinga, mulla't una mica amb el grau!

uasunflower dijo...

tiene pinta muy Margalufina, no? A ver si me la ensenyas algun dia, post-Senglar, jaja...

robert dijo...

Hola Piju, la reunió queda per sota d'on estava penjada la corda: Just al final de les dificultats i de la roca acceptable.
Amb el grau s'haurà de provar en condicions per fer-se una idea més real. Aviat hi anirem!

Si Júlia, despues de los días de curro en el senglar seguro que la haces rápido esta. A mi me recuerda un poco las vías de l'Agulla de Boixar. A ver si hace más fresquito que seguro que tendras progresos en el project.