miércoles, 1 de julio de 2009

TOTXO DE LA SIBÈRIA

Tornem amb el Sellares a aquestes contrades amb l'esperança de poder escalar amb un mínim de condicions amb la calda d'aquests dies que ens ha fet suspendre l'expedició margalefera.

Realment tot i els 38ºC que hi havia al pàrquing a les 10h del matí, al sector encara s'hi podia estar tot i que no corre gens d'aire.

Avui, l'objectiu és l'Animal de Bellota 7c, que ja vem tocar en la nostra primera visita. Fem un primer pegue de recordar el tema, marcar alguna coseta, descobrir algun truc.. La via té un primer pas de bloc a l'alçada de la tercera xapa sobre regletes rares amb la xapa als peus i caiguda rarota. Després una zona més pilosa amb plans i romillos, i al final excursió fins a la reunió amb foradets i més romillos. Ep mestre!! Que aquest és de gama més baixa a la resta dels que estic provant darrerament!!

Encadeno al segon pegue del dia i el Sellares està apunt de treure-la però falla arrebentat al final de la pililla. Al pròxim dia cau!!! Que aprop està d'estrenar-se en el 7c.

De tornada al cotxe, fem la parada tècnica de rigor als Districtes, on provem la No hi ha limit 7c. Guau!! Aquesta sí que ens escup i ens posa a lloc. Però, aqui corre l'aire i s'està de collons! Quin microclima que es genera, visca la soleia.

Avui, no hi ha hagut contratemps i el Sellares ha pogut provar la via, lligant tots els passos al primer pegue, ara a pujar la caiguda!

Al final i com ens passa més d'una vegada se'ns ha fet tard i avui m'ha tocat a mi baixar corrents per arribar a recollir les meves filletes. Aqui estan amb la nova inquilina de casa, la Cobaya "marroneta".

2 comentarios:

PGB dijo...

Hola Robert, hi ha alguna novetat al Totxo de la Sibèria: En Xavi Ruiz ha equipat una nova via entre Wad Ras i Mimètic. S'anomena Can Brians i proposa 7a+

Enhorabona per les apretades Soleieres! A veure si cau la No hi ha limit aviat :)

robert dijo...

Ei merci per la info. Avia't la provarem la Can Brians, i de tornada si no ens han tancat a la "garjola" tornarem a fer parada tècnica a la No hi ha límit que requereix de forces assalts!!!