viernes, 3 de julio de 2009

A LES GUILLEUMES MORNING SESIONS

Encara adolorits pel sever correctiu rebut durant la nostra expedició pirinaica decidim amb el Sellares tornar a Cala Montse. Avui anem directes a saludar l'objectiu de la seson: la Xilum. Una "anchoa" clàssica del barri ja que els cobards la podem montar comodament per una via propera. Així doncs, primer el Sellares triumfa calentant a vista en la Cachimba 6c+:Jo la recupero en toperope per montar la Xilum.

Un primer pegue de presentacions i controlar el parcal ja que no recordaba massa cosa del dia que l'havíem catat amb el Jofre.

-Hola Xilum, aqui uns humils aspirants per arribar a l'Olymp dels Déus totpoderosos.
-Je, je, je, on van aquests mindundis. Qui es pensen que sóc jo! Que al 8a.nu ningú em cataloga de soft. No els hi queda mili ni res...Després, una vegada fetes les pertinents presentacions, li fotem algun pegue més amb una actuació més decent la qual cosa ens motiva per tornar a instir en el tema. El currantes de la roca han d'anar treballant poc a poquet, truc a truc, pas a pas...Per això, mola buscar projects propers a casa i a més aquest el tenim a l'ombra tot el matí. Visca l'atac continu!

Que comencin les Morning sesions...

No hay comentarios: