sábado, 11 de julio de 2009

VIVE LE TOUR

Aquest any sí!!! Aprofitant que el Tour venia a casa pues hem anat a veure'l en la seva arribada a bcn. Quedem amb el Cantenys amb qui tenim en joc un suculent dinar. Jo aposto per la veterania i ofici d'en Lance i ell per la joventud i palmarès del Contador. De moment, ells van per davant però caldrà veure si les forces estan tan intactes al Ventoux!

Només sortir del metro ja flipo amb el munt de penya que estem per l'ocasió. Pugem a peu fins a l'arribada per veure el muntatge. Quin circ que tenen muntant. Els últims kms estan completament vallats i no es pot creuar. A més va passant tota la caravana publicitària que dóna més ambient al tema. Decidim emplaçar-nos més avall, a falta d'un km i on són més dures les rampes de pujada a l'estadi de Montjuic.

I en aquest punt precisament és on el pelotón del superjefes han pillat a David Millar que portava uns 20 kms escapat. Tanta estona esperant la seva arribada i els paios passen a 50 km/h i no he conegut a ni un! Jo que volia saludar en Lance! Snif, snif...

Aqui teniu el testimoni d'aquest moment:

No hay comentarios: