martes, 27 de octubre de 2009

CASANOVA, seguint el guió a peu de lletra

Després de sucumbir per pila un parell de vegades a la Mala epoca 7b de l'Arcada de Montserrat i evidenciar que calen més alacalines per tornar a l'Alfa em cal buscar noves motivacions per aquests darrers dies esperant la neu. Ei que no sempre es triomfa, que a cada dia bo el segueixen cinc d'arrastrar-se com a culebras.

Doncs seguirem coneixent el berguedà, que com deia l'article "tan cercano y tan desconocido". Mai ha estat un escola "on fire" però té racons i vies molt bones.
Me n'havien parlat molt bè d'aquest sector però no semblava propici per una visita en família i hem anat amb l'Òscar a inspeccionar el terreny.
Després de fer un bon estudi (blogger&8a.nu)hem executat prou dignament un bon guió d'atac (indispensable quan surts fora de casa a tibar).

D'entrada amb la foto aèria hem trobat l'accés a la primera (hi ha bastantes fites que ajuden a trobar la senda que surt de mitja corba i va directe a peu de via).
El dia és radiant i fa bastanta calor. La roca molt bona, peu de via acceptable però poc apte per la mainada.

Comencem amb el Mursielago fuerte 6c+, molt bona amb passos sobre laterals agressius:


L'Òscar se surt del guió i es lia amb un 6c infierno del costat del Mursielago que el deixa descolocat.

Després triumfem al Cacarot 7b on ja es coloca a lloc encadenant fàcil, amb unes xorreres i una seqüència a bloc al final de la placa:


I finalment provem el Trallon 7c, molt bona amb xorreres a la part inferior i placa a la superior. Un primer pegue arrossegador per desxifrar i després surt al segon:


Per tornar al cotxe decidim anar pel camí que va directament a la Casanova. I quina ha estat la meva alegria al trobar uns quants rovellons al costat del camí. Llàstima que no ens hem pogut entretindre massa que sinó en baixàvem una bona saca. Al final una bona menjadeta pels dos en el temps de tornar al cotxe. Aqui teniu la meva:



Mmmmmhhh, molt bons...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Sort que al final eldia es va arreglar perquè després del meu escalfament-arrastrament no esperava que provessim aquestes vies tan bones i sobretot els rovellons!
Oscar

Piju dijo...

uff, jo també m'hi vaig estrellar a la "Mala época"... que dura per ser 7b a l'Arcada!
em sembla recordar que l'inici es comú amb la de l'esquerra, oi?,
com que es el tram dur, llavors no haurien de tenir el mateix grau, 7b+?

robert dijo...

Si piju. La veritat és que el bloc-trave de baix (4 primeres xapes)ja per si sol ja podria ser 7b i la part de pila, molt bona per cert, un altre 7b. En qualsevol cas la via requerirà d'un nou assetjament, la siluet encara no la he provat veient com està el panorama, je, je, je...
A mi em va petar el primer canto de la via. Ara ja cal arrencar a roda aixecada, però no varia res.

robert dijo...

Ei oscar ja veig que t'estas plantejant una nova visita bereguedana per tatxar el Trallon. Je, je.. O si més no per caçar uns quants bolets...