jueves, 22 de octubre de 2009

Blocant per Albarracín









M'apunto a la clàssica sortida bomberobloquera cap a Albarracin on anem motivats malgrat la mala previsió meteorològica. Marxo amb la motorhome de l'Andreu i amb el Miguel. Allà ens trobem als companys valencians Saura i Ayuso de la última tongada. I vinga cap al sector de la Península a tibar com a bèsties. Aviat veig com les gasta això del bloc i en un 5 estreno el coixí de crashpads en els palmeos de sortida. La resta pugen corrents. Segon pegue i finalment aconsegueixo sortir per d'alt! Anem passant d'un bloc a l'altre. Alguns surten, d'altres no. Però tots són molt bons i la temperatura és excel.lent. Anem tibant fins que ens agafen el cucuts i baixem petats al campo base. Calents amb la última guerra amb un 6a traïdor. Macarronada i a sobar que entre el viatge i els pegues estem petats.
L'endemà anem al sector Tierra Media que és molt guapo. I passem el matí provant de tot i no encadenant una merda. Però els passos són brutals i l'ambient genial. A ratos cauen gotes però podem seguir assediant els projects. Marxen els valencians i arriven l'Oscar i el Dani super motivats. Ens trobem a l'Arrastradero on fem gala al nom del sector, encadenant poca coseta. Però baixem de nou de nit, petats i sense llemes.
Al tercer dia d'activitat, anem al sector el Sol. Amb un dia ventós i amb curts ruixats. Avui si que hi ha bons encadenes malgrat les poques llemes que queden. Seguim tibant fins que, com marca la tradició, tornem a baixar fosc i petats.
A mi que no m'entusiasma gaire això del bloc, veig que és un lloc molt guapo i que repatirem.

2 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Hostia el Rubertu fent blooooooc, molt bé tio, veig que no pares, jo ja he tornat de ZA i no he escalat casi gens, només 4 dies a Waterval Boven, molt guapo i vaig anar a Rocklands a veure el paradís del Bloc SUdafricà, però estavem a 35ºC i només em vaig emparrar per posar per la foto, ja,ja. A veure si vens per les teves terres adoptives i trepem junts!!. Una Abraçada.

robert dijo...

MOlt guapo Albarracin. I a mi que el bloke ni fu ni fa però aqui cal tornar...
Ja et diré algo si torno a pujar un dia per Lleida i fem uns peguillos...