lunes, 2 de febrero de 2009

ALTITOY

Un dia navegant per internet i intentant configurar un calendari de curses vaig anar a parar a aquesta cursa que ni coneixia. D'entrada vaig veure un video que feia molt bon pinta. A més a la pàgina oficial de la cursa ja tancaven les inscripcions amb un mes d'antel.lació. Inclús per la pàgina posava la Piri Menta dels pirineus. A més de dos dies, el primer en parelles i el segon individual. Recorreguts tècnics i 2000 metres cada dia.

Així que amb tots aquests antecedents vaig veure clar que era una cursa d'obligada participació. Gràcies al Joan Maria aconseguim realitzar la inscripció.

L'únic inconvenient és que calia desplaçar-se a la zona de Luz Ardiden la qual cosa suposen 6 hores de cotxe, sort que durant la setmana havia estat entrenant el tema d'hores al cotxe!

Una vegada atarrissem a tan llunyanes contrades la primera notícia és que s'ha suspés la cursa del primer dia. Segons sembla un desafortuntat accident del dimarts anterior amb un allau on va morir un gendarme tenia algo a veure amb l'organització de la cursa. Des de la pàgina oficial de la cursa no s'havia donat la mateixa versió!
Total que a mesura que la penya va arribant de Catalunya, Madrid, Aragó, Granada, País Vasc, França, etc.. es va assabentant de la notícia. Ningú de la organització és capaç de donar la cara i explicar que està passant. Ràdio macuto t'enteres de diferents versions.

Total que després de tan bochornosa situació, el dissabte dia lliure per la zona. La majoria de participants anem a la zona de Bederet on hi havia marcat el recorregut de dissabte. Quatre pujades per lloms de neu propers a les pistes de Luz Ardiden que feien uns 1500 metres. La muntanya esta plena de foquejadors amunt i avall gaudint de l'abundant neu.

Aqui teniu l'equip de bombers BCN:




El diumenge al final és realitza la tan anhelada competició per Superbarges en equips, amb un recorregut pels perimetres de les pistes on no calen ni els grampons. També 4 pujadetes per sumar un total de 1550 metres. Per sort el dia es bo i el recorregut en general agrada prou a la gent. Però no justifica 12 hores de viatge, 3 dies fora de casa, ni 40 euros!

Quan vaig arribar a casa la Laia em va saltar a damunt plorant "Te trobat molt a faltar.." i es que feia 6 mesos que no marxava poray..

No hay comentarios: