lunes, 9 de febrero de 2009

Font blanca '09

Prova puntuable per la Copa del Món, Catalana i Vasca. A més és el Campionat d'Espanya individual. Total hi havia la crème de la crème... Per sort, puc recuperar hores al curro i puc anar a marcar el meu crono.


Al creuar la frontera comença a nevar i cap a la Massana la cosa està molt lletja. Inclús tanquen la carretera de pujada a Ordino i sols hi podem pujar els de la cursa amb cadenes. Total que amb aquest lio, la cursa canvia de recorregut i es retrassa la sortida. Al final un recorregut poc tècnic pel costat de les pistes amb 5 pujades i 1350 metres de desnivell. Per treure's el gusanillo i justificar l'esforç de tots plegats. Instants abans d'aviar-nos s'obre una mica el dia i guanyem amb visibilitat.



La sortida a matar, tot va molt despressa, amb un no res estem al primer canvi i el grup es va estirant. Anem fent les respectives pujades i baixades, i al final cadascú a defensar el seu lloc. Avui he tornat a la primera pàgina en la classificació del Campionat d'Espanya amb el lloc 39 a 26:35 del Kilian. A la Copa del Món el 72, ja a segona pàgina! Encara em falta el ritme frenètic de cursa, sobretot en els canvis.

Una vegada acabada la cursa corrents cap al Parc a currar i a descansar un parell de diumenges que ja toca!

No hay comentarios: