domingo, 15 de febrero de 2009

II MARXA MONTSERRATÍ

En la primera edició no em vaig poder apuntar a aquesta marxa no competitiva pq havien fet el cupo d'inscripcions. Aquest any i després de descartar un cap de setmana a Ribes, ens quedem per casa fent vida tranquila. Així que aprofito per anar a la Marxa enmarcada en les festes d'hivern d'Esparreguera. Per sort meva i de la organització aconsegueixo apuntar-me a l'últim moment per poder participar en tota regla. Sinó ja començaria les meves aventures pirateres contra organitazacions abusives i poc solidàries amb els soferts corredors.

La veritat és que la cursa m'ha agradat molt, el recorregut el coneixia bastant de les sortides amb el Manolo i la tropa dels "desayunos" amb BTT. La organització implacable, tot i no ser una cursa com a tal es pot afrontar corrent amb condicions. El marcatge és suficient, i vas amb una targeta de controls de pas que et van sellant conforme vas passant. L'ambient molt popular amb famílies senceres disposades a gaudir d'una entretinguda sortida. També uns quants aletes guerrers amb ganes de sirgar i fer un recorregut de mitja muntanya. En total uns 20 km i 820 metres de desnivell positiu amb increïbles vistes sobre Montserrat. El recorregut no és de la mateixa dificultat que l'Alba o la Montserrat Nort però si que n'és una germana petita molt interessant i d'obligada assistència pels Montserratins més consagrats.

Al final m´he alçat amb la victòria final amb un temps de 1h35m, després d'una entretinguda pugna amb un veí del Bruc, que ha entrat un parell de minuts després.

Botifarra, samarreta i cap a Barcelona a un dinar familiar. Siau et a l'année prochaine!

No hay comentarios: