miércoles, 14 de enero de 2009

Matagalls

A la tercera va la vençuda. Avui, després de les incursions per Rasos de Peguera i Port de comte, he descobert finalment la neu més propera a casa: el Matagalls. El Joan Maria tenia raó, han estat 83km i 1h10m. Gràcies al palomo dels últims dies i a les nevades caigudes el Montseny està on fire! Al pàrquing de Collformic petat de cotxes, penya amb esquís, amb raquetes, amb snow. Cada loco con su tema disfrutant del blanc element. I això que és entre setmana, la gent no curra ni hòsties!!


Estreno els meus esquís nous i cap amunt per la pista. Els esquis me’ls calço a l’alçada de la cadena de l'inici de la pista. Vaig seguint traces i una mica perdut ja que feia molts anys que no venia al Montseny. A trams està una mica justet i la neu dureta. Ara que les pales ja han quedat completament desvirgades hi ha traces per totes bandes. Vaig fent a bon ritrme i és que el material nou és molt lleuger, el que no dóna l’entreno ho dóna la visa!! Al final la creu a 1697 metres i unes vistes de pel.lícula. A la baixada vaig de cul, amb les tanques de les botes trencades i els esquis de 160. Caldra un temps de familiarització!
Així, doncs, un bon lloc per entrenar una mica, si més no per desfugar-se una estona. Avia’m quan temps aguanta la neu, que amb la calor que feia suposo que no durarà massa.

No hay comentarios: