martes, 8 de marzo de 2011

POCA TRAÇA 2011, i a la tercera va la vençuda

Després de les dues descalificacions de les edicions anteriors, una per una implacable decissió organitzativa i l'altre per una trinxamenta d'esquí del soci, he aconseguit classificar-me en la cursa de Núria.
La setmana anterior al dia X, ball de jaquetes, divorcis i amors a primera vista. Al final del culebrón, en surto molt ben parat amb una novia de categoria superior. I es que com se sent dir "El Freixi l'ha agafat.."



Una vegada aviats, em concentro en no patir cap contratemps en els tensos primers compassos de la cursa on en Met pateix problemes tècnics. I quan aixeco el cap per primer cop ja tenim en Zac (sí, sí dels mítics Zig-Zag que avui han tornat a fotre-li un peguillo) liderant la cursa i imposant un ritme que parteix en dos el pelotón. Els capacitats per aguantar aquesta embranzida són els 6 equips favorits presents a totes les "porres". Més amunt en Zac, diuen, que s'ha parat, per deixar anar un "Ens vèiem a la Cafeteria!"



Per darrera, els folkloristes ens organitzem en un segon pelotón que lideren els joves Cardona&Domènech . No els hi perdem l'estela fins al final de la segona pujada on ens abandonen per guanyar còmodament en la seva categoria. Nosaltres quedem en terra de ningú, lluitant per una causa perduda. Per davant un univers de zetes sense cap equip i per darrera coixí sufucient per no perillar el nostre seté lloc. I així fins al final de la tercera pujada on més desguassat em trobo demanant la hora. I al poc d'arribar nosaltres ja ha arribat en Met&Plana que han protagonitzat una gran remuntada després d'una cursa plena d'incidències. Inclús en els darrers compassos de la baixada final, fent gala del bon saber fer, han aconseguit passar al Jonathan&Reguant provocant la indignació de'n Roger. Va parir, com bramava la BÈSTIA!



I d'entre els "master clas", dos sorpreses avui: en Poma i en Vendri que no han tingut el dia i han estat lluny del seu nivell.

1 comentario:

marta dijo...

Ostres Robert, quina màquina!!!
Els de l'escola t'estem buscant.
Com puc posar-me en contacte amb tú?
m.Goitia
mgoibig@gmail.com