miércoles, 28 de julio de 2010

L'arreglada 7c+, a Gelida

Un dels primers dies d'escalada d'aquesta temporada va ser a Gelida on el Juanan estava provant aquesta via que el locals d'aquesta escola havien recuperat per la penya. I total que ja li vaig fotre un pegue resolent quasi tots els passos. Sols hi havia un primer pas a bloc escupidor.

Aqui teniu la topo del Tranki i en blau aquesta nova opció que hi ha en el pany central:



D'entrada en las van vendre de 8a, però la lògica i els bons oficis ens va portar a trobar una solució de 7c+. Als pocs dies ja la va encadenar el "pequeño saltamontes" que sortia fet un animal del seu entreno hivernal a cal fustigador.

I cada vegada que venia per Gelida li fotia uns peguillos però no feia net. I al final i davant de la proximitat de la parada estival, vaig apostar un última carta secreta. Un tot o res per poder tirar-me al xipirón estival sense remordiments. I a les gerres de mig de suc de civada!

Així sortint de guàrdia i de camí cap a la platja faig una parada tècnica aprofitant la sombreta matinal. Joc ràpid, un 7a per calentar, muntar la via i el pegue bo. Huuurra!! M'ha sortit al límit que la calor ja causa estralls i els cantos es tornen més romillos...

I després de vacances, avia'm si el sobrepes no és massa excessiu i dóna temps a buscar alguna ancho-a baratilla per tornar a l'Olymp dels déus...je, je..

No hay comentarios: