martes, 20 de julio de 2010

El repte 7c, al Cassot

Nova visita en aquest racó prou fresquet pels matins amb l'Oscar per provar de tatxar aquesta via en placa de 25 metrillos. Sàviament ha preferit passar al lado oscuro en deteriori d'una curtida pels Piris.

I només arribar sense preàmbuls de cap mena ja entro en matèria muntant la via de xapa a xapa. Les condicions de tactum són més propicies que en la darrera visita amb el Jofre, el Sellares i el Paco. Aquell dia el Sellares es va muntar el 6c clean amb alguns friends però caldrà tornar amb més peces que la cosa pica:







L'Oscar, encanvi, preferix començar per la nova via Doble Malta 6c+/7a pero s'acaba liant per d'alt i salta.
Pues me toca i cap al repte que tinc una missió que cumplir. Les primeres tres xapes són fàcils però ja et posen una mica per començar el tram clau que està concentrat en dos xapes i dos monos que finalitzen amb un dinàmic a canto bo. Salvat! Ja sols queda una mica de pila per sortir de la següent xapa i una entretinguda escalada fins a la reunió comuna amb la via de la seva dreta. Tatxada!
Així, finalment, ja he aconseguit el meu primer 7c al Cassot.

L'Oscar fulmina la Doble Malta i jo opto per penjar-me una estona per la Thaimassage. I dic penjar-me en el sentit més estricte de l'expressió, je, je..
Sortosament ja ens coneixem d'anteriors temptatives i puc muntar-la sense bastons auxiliars que amb els temps que corren ja és molt! Uff, ufff!!!

Va l'Oscar al Repte on al primer pegue resol facilment tota la via que està blanqueta, blanqueta... Com li tiba dels monos! De baix estant sembla que pilli tres dits!
Arriba el Piju que puja a currar una estona en una futura via mentres jo torno a la Thai on no milloro gran cosa.
L'Oscar en un segon pegue demolidor al Repte cau en el darrer pas dur. Llàstima que anava per un second go!
I a última hora del matí amb tot el xuxuflú en contra i apurant el sol en l'arribada a la reunió aconsegueix la via.
Marxem contents amb el doblet!

3 comentarios:

Piju dijo...

molt be pel "Repte"... es bona, oi?
pel que llegeixo, el crux el fas pel recte, no? a mi hem va semblar molt dur
jo faig la mini trave a dretes invertint el sostret...pero sempre m'ha patinat el peu

robert dijo...

Nosaltres també fem la trave a dretes a buscar un romo lateral amb esquerres just sota la xapa. Després mig dinàmic al canto bo de molt a la dreta. Un segon romo d'esquerres però ara d'ombro i engatillar el primer mono amb dreta just a sobre el romo i obertura a l'esquerra del tot al lateral per xapar.
Avia'm si tens més sort el pròxim dia!

DOMÈNEC GARCIA dijo...

yeah man, gimme the betaaaaa!!