domingo, 7 de marzo de 2010

L'SLALOM GEGANT SOCIAL DEL FONTALBA



De nou cap a Núria en motiu de la celebració de la cursa social del club d'esquí fontalba que consiteix en un slalom gegant d'unes 15 portes. Un dia radiant, bona neu i ganes de passar-ho bè. Recollim els dorsals i anem amb la Laia cap a la sortida. Els més peques surten del tram final i ens fan babejar a tots el papis que càmara en mà inmortalitzem el moment:



Jo he recuperat una carraca de la Laia que causa sensacions entre el públic assistent. Després fem un parell de baixades més amb la Laia mentre que la Imma va a concentrar-se i acabar de preparar pel seu debut en esquí alpí. La Laia s'ha convertit en una excel.lent skiadora. Està tant motivada per ensenyar les seves habilitats sobre els esquís que vol anar la primera i a tota pastilla. La Imma contenta per la seva carrera es queda amb la Laia mentre jo que he perdut torn vaig cap a la sortida per fer el meu descens. Em toca l'últim i baixo agressiu i demolidor on per poc no em menjo la última porta. Pengen els resultats a la pissarra i salta la sorpresa...

La Imma segueix recontant i estudiant la pissarra i segons els seus càlculs ha quedat tercera, està tan nerviosa que ho té que comtar varies vegades! Anem cap a l'entrega de premis on es confirma la seva previssió. Tercera en la categoria veteranes i la seva primera copa en la seva primera cursa d'esquí alpí:



Li arriba la culminació de la seva carrera esportiva al poc de cumplir els 37. I amb un gran rialla a la seva cara passem a la categoria veterans masculins on finalment he quedat quart. Bueno quart per uns i últim pels altres depen de com es mirin i/o es valorin les coses. I després cap el dinar de germanor a l'alberg on el vi i el cava han paliat les penes d'unes o han exaltat les alegries dels altres.



La gent del club ja m'ha dit que mentres jo em dedicava a fer pales amunt la Imma s'havia estat entrenant i que això al final de temporada es nota. I estudien la possibilitat de fer una nova categoria de pujada je, je...

1 comentario:

Josep Lluis Bravo dijo...

Ei moltes felicitats!!!!

Això si que es un debut alpí com Deu mana. Oeeeeeee!!!