martes, 23 de febrero de 2010

Ple total al PADRÓ

Ja fa dies que és un dels destins habituals per sumar metrillos... I és que avui hem sigut una bona colla currant pel Port del Comte. El poder de convocatòria del Pere, l'amfitrió lokal, ha aconseguit reunir un vertiable exèrcit de la cinta vermella disposats a gaudir de les bones condicions que hi ha a l'estació. D'Andorra venia el Dani amb la casa a costes, el Vendri de Sant Andreu, els Xavis i l'Anna venien de Manresa, el Quico de Berga i servidor d'Olesa:



I com mana el recorregut "DISCOVER THE PORT" anem directes al Padró on ens cal obrir una mica de traça. Ens rellevem en la tasca traçadora per mantenir una bona cadència fins al cim on arrivem junts el Dani, Vendri, Pere i el Malo. Reagrupament i afrontem una nova pujada, per pistes, cap a la Querol, però a mig pujar començen tota mena d'hostilitats i comença una batalla campal. Salvese quien pueda!! Quins hachazos i contrahachazos més interessants...
Segon reagrupament, baixada i pujada "suau" fins d'alt la Bòfia per acabar. I de premi pels soferts manxadors una bonica baixada pel bosquet amb neu verge..
El dissabte nous episodis de bones batalles amb varies presències confirmades a la Crono de la Lluna.

To be continued...

No hay comentarios: