viernes, 5 de junio de 2009

PROHIBITIVO de Montserrat

Sortint de guàrida, enfilo cap a Cala Montse per anar a conèixer aquesta zona propera a Santa Cecila. Tenia la info del "Celiavern" la qual us adjunto a més d'afegir les ressenyes que hi ha a peu de via:

"Zona "interessant" en quant a ser un sectoret recollit, apacible, tranquil, a l'ombra / sol segons hora i amb vies SETEGRADISTES d'un estil concret però atractiu per als Montserratins fanàtics.

TIPUS d'ESCALADA: Placa Vertical ( lleugerament desplomada en algun lloc concret, i amb alguna via amb "bombo" (al subsector homònim). Vies fines amb forats ocasionals i passos durs de poca pila ( màx 15 mts). Roca bona. Tot Parabolts

ACCÉS: Baixar per la pista asfaltada que surt del mateix refu de Sta Cecilia, Passat el gran totxo del Rasta ( es veu a la esquerra, amb un gran desplom de roca cutre i vermellosa, passarem igualment la placa de la Krikrikrek ( una placa llisa a la esq. del camí amb dues vies amb parabolts)...a uns quants metres advertim un SENDER que surt a esquerra i puja en un minut fins al sector. UN cop a la paret, a esquerra ens queda un sectoret i resseguint a dreta la resta.

ORIENTACIÓ: Bàsicament EST-NORD, a la esquerra al matí s'enganxa una mica de sol, a la dreta ombreta bona i vistes a Frares.

VIES i GRAU: ...TOT ES BONIC SEMPRE, potser es tracta de un tipus de escalada poc apreciada si no ets un montserratí convençut...plaques curtes, presa curiosa, passos de rabia i recargolats..NO ES ESTIL STBENET ( St benet és irrepètible..per molt que ho comparin), hi manca desplom i tipus de roca ( no pas qualitat). El grau igualment és més "suau"..almenys pel que vaig poder provar. L'AVISTA és molt difícil, mentre que el FLASH és força assequible si el Flasher és competent i hi ha nivell suficient"

VIES (Noms a peu de via):

La Balena
1. Efecte nociu 7b
2. Kill Bill 7a+
3. El sostre del mon 7a+/b
4. Agraïda 6c+
5. ¡desperta ferro! 6b+/c
6. Losi (amb diedre 6a+) 7a
7. Chochín 6c+/7a
8. Heidi 7a/7a+

El Cranc
9. La guineu 7b
10. El crustó 7b
11. L'antiga 7b+
12. La dels puretes 7b+
13. L'esperonet del cigronet 6a
14. Revolta apatxe 6b
15. El Preky 6b

La panxa de l'ase

16. La filigrana 6c+

Terra
17. L'esperó de la Martina 6a+
18. Terra 7a
19. ¿?
20. Xaticlimbers 7a+/7b

L'aspirina

21. Pervertit 7a
22. ¿?
23. La normal de l'aspirina 6a
24. Mil.ligram 6b+

Penèlope
25. Pirena 6b
26. El flap-flap no fa soroll 7b
27. El drac de la fissura 6b+
28. Esgraons al cel 7a+
29. ¿?
30. Per a Penèlpoe 6c
31. El pas de la discòrdia 6c+/7a

El bombo

32. Si amo 7b+
33. X 7c
34. La diagonal del X 7a
35. Riss 6b+

El dolmen

36. El mehir 7a
37. La bavaresa 7a+/7b
38. J.G.B. 15.10.17 7a+/7b
39. La cobdícia 7b
40. La hombría 7b+
41. La normal del dolmen 6b+
42. L'obsessió del sioux 6a+
43. Infomona 7a
44. Bunker 7b

L'agulla de les escletxes
45. Ladyfingers 7a
46. L'advocat del diable 7a+/7b

Aqui teniu fotos del Carlos Pérez....

Un servidor a Infomana 7a:i.... Hip, hip, huuurrra!!!Li toca a la revalció de la temporada, el Sellares a "El mehir 7a"..no li fa casa a "sensei" Aranda i cau:

i ara el Pako Aranda al mateix 7a:

Més tard també va venir el Jofre amb un guió d'atac perfectament estudiat que va ejecutar satisfactoriament.

2 comentarios:

TRanki dijo...

hahah!

Ei Robert!!!

Al PACO millor li poses un parell de piolos a les mas i igual t'ho puja posant cargols i tot!!! CAsumdena el fanàtic!

VAm estar un dia divagant sobre el bé, i el mal ( les dones en general) a casa l'Alemán aquest hivern...i al final vam acabar cosunt la Husky a cops...dona-li records...

I tu que PADRASU...entre mocs i 8ens no? hahah! Bon rollet.

Apa bow, a gaudir de la NORD, que com més info hi hagi millor, caram!

BAixa't un dia a la CAlavera i fliparàs amb els 7ens que hi ha allà..n'hi ha e cinc estrelles i de una tamb´ñe. però en general genials)...del 7a central de la placa vertical es munten totes les de la esquerra ( hi ha una línia de A0's)...dos 7c un 7c+ i un 8a aka 8c+..provolone li diuen a la broma...el 7c just a sota del 7a és simplement UN DEU de tecnica de dits i un pas de bombo a baix...

PAssat el megaplanxot desplomat, girant a la dreta, hi ha una fissura (6c fins la repisa o 7a+ fins dalt de tot) on accedeixes a les R de les vies a dreta i esquerra...a la esquerar un 7b+ dur i un 7c, i ala reta un 7c+ i un 7c molt bons amb pas a bloc a baix...

Apa salut i rceords a la familia bow!

Oriol

robert dijo...

Pues si, mocs i alguna "anchoa". Pero uno al año que no hace daño!
Ke me costen masses pegues... A la Calavera ja hi vaig estar un dia i vem provar la Sexta 7c, però feia molta calda i tornarem amb temperatures més fresques. Així que a la Provolone millor no acostar-s'hi? Feia pinta a placa hardíssima.
Ara el Paco està un mica trencat que el molt bèstia es va motivar amb el friki i li fotia sense coneixement fins que va petar..Ja li donaré records teus.