lunes, 15 de junio de 2009

LA CALAVERA de Montserrat

Per fi, després de varies ocasions defugint la visita per un motiu o altre ha arribat el moment tan esperat. Anem a la Calavera, NENG!! La ferrata d'accés no és tan fiera com havia sentit però cal anar amb comte ja que hi ha pedres sueltes i a més les grapes estan separadotes.

Vaya peazo sector amb ombra fins a les 17 hores i vies llargues bàsicament en placa i de dificultats entre 7a i 8b+. Amb l'Oscar fem la via escalfadora del sector: La tàctica 7a de 30 metres que té lo més dur en els primers metres. Aqui l'Oscar "calentant":




Després, segueixo amb les recomenacions, i faig la Tècnica 7b fins a la R2. Quina pàllissa: amb la calda que fa (xuxuflú!) i el roce de la corda. La via és bona i val molt la pena. Feia anys que no feia una via tan llarga.

Finalment l'Oscar, el Palomako i servidor de vostès, provem La sexta 7c, sense massa sort ja que la calor ens causa estralls. Aqui teniu el Palomako:





A qui no li afecta és a l'Eudald que ens trenca totes les teories encadenant l'Atic 8b de 45 metrakos.

Enfi, que aviat tornarem que ja tinc projects per tots els ports... i els currantes de la roca em de seguir avançant la nostra obra...

No hay comentarios: