lunes, 22 de diciembre de 2008

Paparres a Olesa de Montserrat

Bona zona d'hivern amb vies sobre calcàri desplomat i sobadot. Hi ha dies amb millor tacte que d'altres. Avui hem comporovat que és una zona molt correcta pels crios, jo li atorgaria un merescut xupete vermell (ja que hi ha algun bloc per la senda d'accés on cal vigilar que no s'esmorrin!!). Avui, de nou, una nutrida representació de bombers: el Luque, Gelardo, Nogues, Jofre, Carlos i un servidor. El dia era tant esplèndid que al final hem passat calor i tot!.

El més remercable dels encadenes ha estat la Marroqui 7c, per part dels locals Jofre i un servidor. Via amb dues seccions a bloc amb molts trucs.
Aqui teniu el Jofre fulminant la via amb una ràpida i matinera ascenció:


Mentre un servidor de tots vostès saltva pels aires:


I la Laia feia de model a peu de via:


D'aquestes que al primer pegue no entens res però amb paciència vas descobrint-li els gestos. Jo fins i tot per aconseguir el Road punk he hagut d'inventar un nou cop que no tenia al meu repartori de moviments. Es tracta del clàssic pas del taló doble!
El Nogues en aquesta via ens obsequia amb una sèrie de vols amb denominació d'orígen movent braços i cames mentres vola pels aires.

I tot això complementat amb les genials fotos del Carlos. I és que cada dia porta més trastes per tirar fotos.

També una foto de les reines del peu de via, que s'han portat estupendament deixant escalar els seus papitos.


Com sempre els locals abans de marxar passem pel correctiu de la bèstia parada del sector, la Zona de incertidumbre 8a. On cada pegue millorem, o ens pensem que millorem, alguna cosa.

Servidor rabiant a la Zona...

No hay comentarios: