miércoles, 17 de diciembre de 2008

Las segundas partes nunca fueron buenas?

Ja feia dies que tenia ganes de tornar a foquejar. La última Pierra Menta de les tres que vam fer amb el Joan Maria va ser la de l'any 2000. Aqui us deixo una foto històrica dels equipillos del CEC que hi vam participar:



Després d'aquesta ja em vaig retirar pq la feina de topogràf era massa absorvent com per entrenar i estar al nivell del Joan Maria (o de la primera pàgina). Dos anys savàtics i després amb gent de Lleida, i currant d'oficinista, vaig tornar a fer alguna cursa però amb un altra plan. La última va ser el març del 2004. Un nou període savàtic sense ni tan sols esquiar en pistes degut a les opos, petardetes i mudances...

Tant fred està fent i tant està nevant que vaig decidir anar a les golfes a buscar els trastes per fer una excursioneta a la neu.

He anat al Port del Comte on hi ha un tou de neu BLANCA. Aquesta estació no la coneixia i he fet alguna pujada per pistes. Més que res per provar el material i començar a cremar "carbonilla".

L'objectiu la Patrouille des Glaciers del 2009. Aquesta cursa mai la vam plantejar tot i que la gent del CEC la tenia molt ben valorada, el Xavi l'havia fet un munt de vegades. I diuen que és d'obligada execució per qualsevol corredor d'esquí-alpinisme que se "precie de serlo".

També molaria tornar a la Pierra. Enguany és la 10 del Joan Maria però la primera pàgina (50 primers equips) amb els temps que corren està molt cara.

No hay comentarios: