viernes, 28 de agosto de 2009

LA PIULA: la fàbrica de punts...

Amb l'Oscar tornem a aquest raconet de Cala Montse on tenim sombreta matinal i els dos cops hem tingut fresqueta bona. A l'aprox ens trobem als compis Pakito i el Jofre que sortint de guàrida aprofiten per fer alguna "heregía de manteniment".

Nosaltres cap a currar que hi ha poques estona de bones condicions.
Començo amb El atardecer 6c+, diedre fisurat amb heura, zarzas, polseta i tramets trencats:



Malgrat tot, és prou distreta obligant a posar-te en xumeneia en un pas.



Després faig la Kabrasaki 7a que és molt guapeta i està molt més tocada. L'0scar recordant les époques més tapieres també fa El atardecer i posa les cintes a la via del costat.

I així és com sense coneixement em poso a vista a la Yo soy rebelde 7c, com el senyors, sortint amb la primera xapa, les cintes posades i la via ben blanqueta. La via és va llegint bastant bè i encerto tots els moviments. I al final l'encadeno sent el meu primer 7c a vista.

HIP, HIP, HUUURRA!!!

Feia un rato ho comentàvem amb l'Oscar que els dos no el teniem! I ja està fet!!

No sé, per una banda portem la segona versió de ressenyes, les més actuals i on ja hi han decotades algunes vies. Però per altra banda hi ha certes coses que no quadren del tot. Feia dos dies, a la Paret Gran m'escupia per quarta vegada un 7b+ i és que les vacacions han deixat seqüeles! A més al Cassot tinc el meu project aparcat de 7c on li porto fotuts una samanta pegues i encara no veig la llum.

Sí quen són molts anys d'ofici buscant les millors fàbriques de punts i avui l'hem clavat. Però varies han estat les que s'han decotat poc després del meu ascent: la Paula de Santana, El ilusionista d'Àger..

I és tan gran la descoberta que l'Oscar recent aterrissat de vacances no desaprofita l'ocasió de provar la via i fa un primer pegue molt bo però la caga en un peu:




Més tard i ja amb molta més calda li fot un segon pegue caient en l'últim pas del tram més dur. Per ell no hi ha dilema 7b+ suau... però és que a ell li agraden els 7c de veritat (d'aquests que em costen 15 pegues).

Aneu i decoteu-la que jo ja tinc el puntillos, je,je...

Així que estant jo en aquestes cabòries, que si ho és que si no, em trobo provant la Pato laqueao 7a+. I sembla que la levitació per l'Olymp del Déus s'ha acabat de cop quan m'he trobat saltant en el crux!!! Però és que no em surt ni el pas ni per una banda ni per l'atre. Torno al món terrenal, al del sufriment per encadenar... M'estic un rato mirant i provant, no ho veig...

Més tard en el segon pegue aconsegueixo fer un macramé raríssim que em permet fer el pas i enacenar-la al segon pegue.

Arriba la calda i amb ella l'hora de fer la retirada a temps...

7 comentarios:

Anónimo dijo...

No donis tanta informació que encara vindran els rastrejadors de punts a fer cua a la piula. Ara, lo que mola és que si volen tenir les cintes posades per fer-li un onsight prodigiós hauran de passar pel 6c de fissura i allà si que s'ha de donar la talla...
Oscar

DOMÈNEC GARCIA dijo...

ETs una autèntica bèstia, ja tinc una foto teva tamany póster penjada a l'habitació....
I pel tema de decotacions, cadascú sap la sensació quan encadena.....i per què no pots fer el primer 7c a vista?, con dos cojones...
Una abraçada tiuuuuuu.

robert dijo...

Ei Oscar, veig que també hi ha l'opció de tenir sort i esperar que te les possi un pobre currante. I després passejar-se sobregant per la via... Felicitats per l'encadene! Ara falten més opoinions d'altres buscadors de punts, avia'm que diuen.

Ja veus Domènec que cal fer per guanyar uns puntillos per resistir a la primera pàgina durant l'hivern...

Piju dijo...

Ei, felicitats per l’encadenament, aquesta ja es de col.leccionista.
Li vam fer un pegue fa un parells d’anys, es trencaven molts peus i els forats terrosos...allò no ho havia tocat ni deu, però ja ens va semblar bona i assequible.
Haurem de tornar ara que esta tocada!
Heu provat la de l’esquerra del tot, que va per l’agulla desplomada i vermellosa? (Crec que li posaven 7c, durant molt de temps hi havia una corda fixa perquè allargaven la cadena)
Ah, No us perdeu l’esperó de la dreta del tot, un 7a+ boníssim.
Nota: que lleig que queda això de “fàbrica de punts” je, je, ;-)
Apa!, salut i rotpunkts!

robert dijo...

La de l'esquerra no la vem tocar però encara continua la corda fixe. Es veu tocada el L1 que a les ressenyes actualitzades posa 7b+/c. Potser un altre dia li fotem a aquesta i a l'esperó de la dreta.
Ens veiem pel barri

Anónimo dijo...

Primer de tot enhorabona per l'encadene, jo no paso del 7a. Ara be, Cintes posades, baixant per el diedre/fisura del costat, ben marcadeta .... Si això es "a vista" tu mateix... Hauríem de começar a definir que vol dir escalar a vista... no se que significa això dels punts, però endavant si això li suma punts al teu Ego.

robert dijo...

Avia'm que és per tu, anònim, el escalar a vista. Per mi, la millor definició que he trobat és que menys de 50 pegues és a vista. I a partir d'aqui ja comença l escalada de projecte. I lo dels punts va referit a la pàgina del 8a.nu on vas sumant punts amb els encadenes per aconseguir el gran premi final; un jamón pata negra!!!