lunes, 20 de abril de 2009

Lamentable espectable per Can Jorba

Després de 3 mesos sense escalar jo degut al blanc element i el Jofre per paternitat, tornem a la carga. Ens trobem a dos companys de feina, el Paco i a l'Oscar, que van al Vermell. Nosaltres preferim anar al Castell on hi ha moltes vies de 6b/c per fer una reentré més tranquila. Pujant al Castell trobem el cartell que informa de la prohibició d'escalar ja que està afectat per la regulació de l'escalada. Pues anem cap a Can Jorba. Al Jol de l'oca grallera 6b+, em trobo saltant pels aires en el pas dur i feina rai a poder passar. Però lo millor estava per arribar. Busquem l'ombra i canviem de sector, anant a la zona de l'Odio escenari perfecte per una dantesca actuació. Amb la fresqueta em torna la motivació i la valentia dels qui no tenen por a saltar i em poso a l'Odio africano 7a (via encadenada unes quantes vegades). A la primera xapa m'acollono de cop: "Ostia, pilla". A la segona: "Pilla tio, pilla". Aconsegueixo passar amb un pas d'ulls tancats i em llenço a la tercera xapa: "No puc, baixa'm que no puc." Je, je, je.. El Jofre no conscient de lo durs que s'han tornat els 7a's treu la corda, i fa una actuació tan lamentable com la meva. "Pilla. Avia'm. Torna a pillar." Per finalment evidenciar: "Baixa'm!" Je, je, je.. I diu: "ja veia que apuntaves massa ambiciós"

Bueno, bueno amb això ja tinc material suficient per l'entrada al blog...però cal recuperar les cintes sense pendre mal o saltar pels aires en el moment més inesperat per una obertura sobtada de mans.

Així que provarem pel 6c que normalment feiem per calentar, avia'm si així podem recuperar les cintes després al baixar. I més que calentar he aconseguit l'encadene després d'haver fet dos llançaments de todo o nada, i arrastrar-me com una culebra de baix a d'alt. El Jofre espantant i amb por que els 6c s'hagin endurit tant com els 7a's decideix fer-la en toperope.

Sortosament, l'Oscar i el Paco, no presencien el numeret i queda intacte el nostre implacable expedient ple de fiascos d'aquest estil i penitencies de tota mena.

Com està el pati. Que dur que serà tornar a l'Olymp del Déus del vuité grau, i qué lluny que queda. Per Júpiter!

I sols tinc tres mesos de temporada que a l'Agost les parets, coles i guarderies tanquen per vacances. I la Xylum que encara riu...

8 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Hola bèstiaaaaaa, que bó lo de l'arrastrada post temporada de neu, entenc perfectaent les sensacions que estàs vivint, em sembla que me les tocarà viure aviat a mi també. Ja estic molt més bé de la cama, i en 1 semana ja curraré, i suposo 1ue en un meset ja et podré fer la competència de a veure qui realitza l'actuació més lamentable, tot i que tu m'ho has posat difícil eh?, JE,JE,JE. Que xungo és tocar fondo, ara que tu en aquests 3 mesos que dius 8a again, segur. Els mortals necessitem tota la temporada. Una abraçada bou.

robert dijo...

Sort que he deixat el pavelló ben alt i t'ho he posat díficil de superar. Però si vols ho pots intentar...Ke et recuperis i quan siguem més dignes de circular ja donarem senyals de vida..per anar a provar alguna "only strong climbers allowed".Una abraçada igualment

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Si,si, quan estigui en un estat de forma acceptable (6c) ja t'avisaré, home si em poso en forma aquest estiu, ja tinc projectets: Esfinx original 8a?, Exploradors Santa Ana o Shere Khan 7c+ La Selva Camarasa, per exemple.
Però encara queda molt camí a recórrer.
Saluuut

robert dijo...

Per l'Esfinx no crec que podem quedar. A més fa massa calda per l'estiu. La Shere ja podria ser un bon objectiu, veig que l'Oscar ja la té ferida de mort...Però com està el tema de les obres. Pujant a esquiar he vist que està tallada l'accés de baix?

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Hostia tens raó, la Esfinx es d'hivern no hi pensava, se m'ha anat l'olla. Ens conformarem amb la Shere Khan, que no si si l'has probat, però és una obra mestra, és boníssima. I sino, ja aniré a Margalef a fer la Corba de la felicictat i la Magic Fstival ambdues 7c i ja es veurà....
Lo de la carretera tallada d'abais no sé com està el tema, igual nomésera puntual quan hi va anar l'Oscar, però sino, si va per dalt i cap problema.
Bé bèstia, espero que les tves nenes estiguin bé.
Una abraçada

oscar baules dijo...

Hola besties escaladores, soc l'oscar. Vec que la tornada a la roca s'esta fent dureta Robert, pero tu ja saps que aixo es transitori. Quien tuvo retuvo. Domenec, per la teva part, ja estas a un xic de pugue escalar aixo es lo millor de tot, que estas arriban a la normalitat.
Heu de pensar en positiu, ara podeu fer aquelles vies de grau baix que mai les probaveu perque hi havien objectius mes ambiciosos que fer.
Lo de camarasa de moment esta xungo,pero vaig parla un dia amb un responsable del tancament i em va dir que s'obriria, pero no se havia quant.
Ara com ara, per puja a la selva el millor es pujar per la pista que surt per darrere del poble que va a l'ermita. Al kustelon, se surt desde el vallat d'abaix.
Aaah la shere khan esta molt aldente, crec que la tachare aviat.
Salut companys i espero que ens veiem aviat per la roca

robert dijo...

Ei Oscar, pues no treguis les cintes a la Shere. Ara que donar la volta per d'alt és una mica més lent i el Ibiza ja comença a no estar per aquests trotes. Ja he vist que t'has petat dos 7b+ a Margalef. Veig que comences a rendibilitzar el temps lliure i a estar fort com el vinagre. També vaig veure que ja decotaves la Masterpiece a 7b+??? Vale que és un pas però vaya paso!! De mentres ja vaig a començar a col.leccionar 6b+ que n'hi ha molts pel món. Siau bestioles

jofre dijo...

Després de dos setmanes de dur entrenament En Sellares i jo tornem A la pared de la batalla. Comencem el dia en un 6b per escalfar motors, per tot seguit atacar el 6c d'escalfment de tota la vida. Avui els guerrers venen amb forces i anims renovats. Fem els dos encadenes pim pam.
Arriba l'hora de la veritat: L'odio africano...
M'agafo al forat que feia dues setmanes ni em canteixava i... avui tampoc!!! Ui, ui ,ui, estic acabat.. Monto la via del tot i li paso el testimoni en Sellares.
El seu entreno ha sigut molt bo i es passeja per la via tot saltant de canto en canto.
Ostres, en carles m'ha deixat el odio acollonit. Ara é la meva, em calço els gats abans que reaccioni. I si, en un todo nada, aconsegueixo encadenar. PAAAM!