sábado, 29 de noviembre de 2008

Clàssiques montserratines de 7b+

El 7b+ és una dificultat molt ben representada a Montserrat. A continuació faig un recull de les millors vies que tinc encadenades d'aquesta dificultat.

1) Al relatiu nou sector de Can Dubtes a la cara nort, la No hi ha dubte. El primer dia amb el Jofre no portàvem ressenyes i es pensava que era un 7a. Feina rai a muntar la via, la vem estar provant i la vèiem molt complerta. Remades, bidits i entrada a la reunió amb trucs.

2)Seguim a la cara nort, en l'arxiconegut sector del Secretivo Marcelino, la Judas Iscariote. Aquesta ja l'havia asediat de jove quan tatxàvem vies llargues a parets. Però es va resistir a aquelles primeres campanyes d'assatjament. Ara en la segona época montserratina aconsegueixo finalment l'anhelat road punk.

3)A la cara sud, a Can Jorba la Sikaudur. Una de les més codiciades. Té una mica de tot i varies maneres de resoldre els passos. Aquesta si que la vaig aconseguir quan la Imma va començar a fer friqui i anàvem amb el buga amb la clàssica de Metallica; Sika'n destroy.

4) Al Vermell del Xincarró, la Sidonie. Un viote on cal agunatar per no acabar saltant per la part de d'alt. Hi ha un seguro que el van treure que quan ho tens controlat guai, però al primer pegue una mica més i se'm surten els ulls de lloc.

5) En el mateix Vermell però més a l'esquerra hi tenim un altra via que no pot faltar en aquest recull, la Petit Cabró. Molta continuïtat amb algun passet intermig. L'Edu li va fotre un parell de pegues a mort i al final va acabar desistint i va opotar per fer una temporada de via llarga.

6) A la Cara Nort, a les Guilleumes hi ha la via Nº18. És una via llarga d'uns 30 metres, amb un primer pas cabrón sobre roca blanca. Més amunt hi ha el crux de la via (díficil de fer a vista) per superar el sostret i després és una placa de 15 metres tècnica però més generosa en quan a cantos es refereix.

2 comentarios:

TRanki dijo...

hahah...ja sé que arribo MOLT tard a penjar un comment..però com a "men`´u" del xefm, a tot bopn CV no poden faltar:

*Au va home va ( st benet, la panxa)...brutal segon llarg, guapo, pilós, continu i franc

*Gavilán Pollero ( St benet. Barberà)..la foto del salva gonzález a la guia antiga de desnivel. Qui la "gavilan" no ha encadenat no ha trepat a Montserrat..és una vela dita stbenetera

*Escoria Daltònica i BALA PERDUDA: ( barnberà.Stbenet)...sense paraules, la primera és la DALTONIC entrant per escoria, una junction molt bona, de tralla contínua, amb el pas bo de escoria i la sortida de l'altra...s'¡apropa més al 7c però és genial...la BALA PERDUDA és una via 5 estrelles, història, poder i molta pila...és franca amb un lance eliminatori

*Mu i BASTARDO...buf, es que no podia obviar els totxos...si hi afegeixes poker d'asos i El enanito kopulador ja fas la partida sencera...repoker de totxos a stbenet...


bé bow anem xerrant

robert dijo...

Vale més les apunto com a deures pendents. La veritat és que el tema de Stbenet tota la vida l'he tingut molt abandonat. Per fer esportiva un parell o tres d'incursion eventuals. Recordo una que vem anar amb tú a la Quarta de Triniats? a fer totxos amb un colega barbes teu amb el qual veu tenir una interessant disersió estadístico-matemàtica... Enfi avia'm si la temporada vinent començo a provar vies per allí que tothom m'hen recomana varies. Les que dius de 7b+ ja les aniré catant..