martes, 14 de mayo de 2013

Paula 8a, versió bujarrillla, o sea amb el diedru por supuesto

No n'havia tingut prou amb el càstig imposat pels grans jefes indius de les bambes i les pulsacions el dia anterior en la cursa de l'Alba.

Vaig provar en va, de seguir a varis companys de viatge per endinsar-nos en la majestuositat de la munyanya montserratina. Però tots m'abandonaven al poc i em deixaven tirat com una colilla al meu destí. Pujant les escales de Sant Benet les cames em cremaven de tal manera que sols pensava en tirar-me a terra demamant clemència i perdó per haver nascut. I lo pitjor de tot a darrera tenia una ristra d'indius amb la destral esmolada per fotre'm la pell. Un "infiernuch" sort que encara al final, amb el comodín de les males arts, vaig aconseguir salvar una gran acatombe i algun moblet.

 I ja el dia següent, arrastrant-me com un cuc vaig aconseguir personar-me amb les meves millors gales al Bruc on m'esperaven uns altres indius mapaches dels que els hi agraden les cordes, mosquetons i el rapelismo extremo.

El que no comtava es que volien a anar a recuperar projects inhòspits i "secretius" del vessant nort, o sea a la sombreta i vies massa dures per un cos amansat del dia anterior. Inclús l'aproximació de 5 minuts se'm va fer llarga, per culpa de les agulletes. I el calentament a roda aixecada per la Marrana no feia presagiar res de bo.

El meu project, la Paula, la reina del sector. Una d'aquestes que tot i fer el bujarra, sota la meva modesta opinió, si que arriba a la categoria divina d'anchoit-a. I és que no tinc manera humana de controlar la tendència natural al eskakeo, l'eterna búsqueda al camí més lògic o sencill. I en el cas que ens ocupa això es diu el diedrako, font dels pecats més perversos i les pitjors heregias mai vistes.
I això ha provocat la pujada del preu del meu cap en vida: s'han vist cartells de "wanted dead or alive" de fins a 20.000$. I una vegada mort, la condemna perpètua de la meva pobre ànima a l'infern.


Inclús, van sonar les bozines d'amonestació em apollar-lo per primera vegada, just abans d'afrontar la seqüència clau i identificativa el doble ombro. Però encegat com anava, no les vaig ni sentir, sols tenia esma per tira-me com un tigre al canto salvador, al TOP d'aquest bloc. Calia baixar breument pulsacions, per mirar de fer alguna cosa en el pasako d'invertit que em tenia martiritzat. Tremolant i mig dinàmic l'acabo resolent i paaaaaam els peus de nou cap al diedrako salvador desencadenant la ira de tots els jutges i els crits de "Fuera, Fuera...".

I com que començaven a llançar-me tota mena d'objectes, ràpidament trave a esquerres a buscar el repos d'on quedava fora l'abast d'aquella lapidació pública. Tan alterada va quedar la multitud que ja no vaig gosar tornar-lo a tocar no fora cas que em tallessin la soferta cama dreta.

Així, sols quedava la agònica placa final que al final cedia i m'obria de nou les portes a l'olimp celestial.

10 comentarios:

TRanki dijo...

Quan pilles el.foradako i quasilinverteixes amb dreta hi ha la regle...enlloc.de.diedrar pots pujar peu esq al forat...rotllo peu ma, i la cama.dreta et queda.penjada.sense.tocar diedre...
Tens revàlida.a la.Paulina, aprofita la pila.que has pillat i liquida-la aixi com la malanconsciencia...heeheheh salute bow

robert dijo...

Tranki, tinc més ganes de liquidar la Paulina pel game over que no pas per netejar la consiència. Sé que és més fàcil com la he fet jo, luego entonces, la consiència tranquila. Trobo bastant de calaix la heregía pel diedre, més aviat és antinatural evitar-lo. Segur que deixant de pillar cantos de mans encara es pot tornar més díficil però tot això ja són invents posteriors al gameover. Poc a poquet...

Marieta dijo...

Estic amb el Tranki!! Tens l'oportunitat de tornar a gaudir la Paula i així expiar els pecats, heretge.
Això sí, jo si mai la provo tocaré el diedre, però no com a escaqueo, sino com a pas coreogràfic inevitable d'una dança perfecta. (Pensa que tinc la bula papal des que li vaig tocar la gepa a l'Ondra...)

Enhorabona per l'encadene!!!

TR dijo...

mmmmmh.

Ah, marypower, tu quoque, fili mi...???! ( http://es.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque)

RAcionalment teniu tota la raó...
La via suposo que es va equipar sense pensar en el diedre, i de fet només se m’acut aquest pas on posar el peu al diedre tot i que mai sabria dir-te com ja que la coreografia lógica ( i eficient) l’evita…cada qual…
I sí, segurament com bé diu el Robert, és la versió més fácil de la mateixa, sinó hauríem de evitar cantus…és un tema personal

Fa uns any vaig estar rebotant unes bones estones en la entrada de la MARIONETAS.
L'altre dia em van dir que surt soft si allargues la mà esquerra i pilles la cantonada enlloc de exprimir-te l'ànima en els microrroims de bloc del primer pas...buàààà!!!!

Anónimo dijo...

Robert, com et vaig comentar la vaig fer quant era massa 'tendre', de manera que les opinions de no tocar preses malgrat anèssin contra el qué al meu parer era la lògica de la via, exercien suficient influencia en mi com per fer-ne cas.

En canvi, avui en dia, vaig com bou sense esquella cercant 'escaqueos'.

Això si, intento no patir amnèsia rotpunkera i recordar com he fet les vies, per si en un futur vull intentar-ne la versió hard

Bon Post
Steve Houses

robert dijo...

Pues avia'm Marieta si exercint la bula papal em deslliures d'aquest mal endèmic de l'escaqueo. I torno al recte camí, rebaixen el preu pel meu cap i, finalment, em deixen de senyalar en els bars d'escaladors. O si se't va empegar alguna cosa de l'Ondra, també me la pots inculcar, ni que siguin el seus regitzells de crits, brams i altres tipus de conjuros.

Ara que lo millor de tot és lo del bou sense esquella buscador d'escaqueos. Però jo amb penes i treballs arribo a la categoria de vaquilla i sense cuernos. Que els vaig perdre en l'última embastida i això que els portava ben posats...

Anónimo dijo...

El diedre no es toca , sempre ha sigut aixi.
Igual que passa amb l' Anabolica i l'anar bolinga (Siurana).
Idem a la Marionetas ....lo dur es l'entrada!
Simplement no has fet la Paula
PD: el portar una canya es molt ridicul , i ja diu molt del "escalador?"

robert dijo...

Has fet tard anònim no identificat però no pas desconegut... Ja m'he pegat la festa de celebració per todo lo alto. No hi va faltar de res.

Però si cal, ja tornaré el premi en metàl.lic de la repetició, resaré tres pares nostres i juraré que no fare cap més heregia d'aquestes. Vaya que ni per la Marrana tocaré el diedre...

I la canya la cardaré al riu...

TRanki dijo...

Anònim,

Crec que lo de les MARIONETAS el RObert no ho pia...no celebrem derrotes abans d'hora eh?

Aqui ningú diu que hagi fet una via que no ha fet...LA VIA és un concept ben clar, i COM LA FA també...sigui per un costat o altre...KALMA...

HI HA QUI NO ESCALA, i no és cap pecador...hi ha qui no comta una via si es queda més de 10 segons en un repos...i tampoc.

I la canya...beneïda sigui,. pels currante que tenim poca estona, pocs pegues i molta ansia és un element ben pràctic..de fet fins a A5 es pot escalar...però t0hi tires mota estona...i sovint el temps disponible, més que la exposició, marca els aventatges d'aquest element.

APART que la PAULA actualment es munta molt relaxadament des de la MARRANA ( alhora que escalfes....)

Salut i rilax...

Anónimo dijo...

Em fa molta gràcia l'anònim aquest!!!! suposu que ell deu escalar amb espardenyes perque abans dels peus de gat "sempre havia estat així", i la sessió digital a les primeres ressenyes era 7a...ara la penya se l' apunta de 7b+!!!! joder...quina colla d'increduls, jo els fotia a tots a la pressó amb les seves corresponents canyes...de pescar? ACR