lunes, 11 de marzo de 2013

I OPEN D'ESCALADA EN BLOC AL PARC DE MONTJUÏC



Per fi s'ha pogut dur a terme el vell somni d'uns quants, especialment dels practicantes del rapelismo extremo,  de tenir un rocòdrom digne en el parc. Ha costat anys de reunions, permissos i feina. Però sumant l'esforç de varis per fi ja el tenim aquí.


I aquest divendres dia 8 de Març coincidint amb el patró de bombers, s'ha celebrat aquesta jornada d'inaguració amb una compe desenfadada de bloc. Hi havia 20 problemes que hem plantejat l'excel.lentíssima comissió organitzadora. I una pissarra on s'inscrivia els participants i la penyita s'apuntava els blocs encadenats. A més una mica de berenar, i uns obsequis pels tres millors en categoria "megapubilla" i "supermasclot" i tot per cero euros.

Total que una amics de no sé qui, uns altres de no sé qui altre i una trentena de participants i una vintena d'animadors. I quasi tres hores per encadenar "all you can climb". I després la prova estelar, el salt a la paletilla, que es va acabar decidint entre els més alts dels allí presents. A la qual cosa, sols vaig poder respondre fent l'idiota amb uns salts de cap. De com quan era futbolista del tercera regional i cada diumenge ens fotien 7 o 8 gols. La diferència és que aquí, tot i volar, no vaig aconseguir donar-li el cop de cap definitiu. Però vaig aconseguir fer embogir al públic que va recompensar cada intent amb unes bones rises i forts aplaudiments. I clar de tant fer l'idiota, al final em vaig emportar un bon zambullo d'aigua que encara va divertir més als no bombers.


Felicitar als campions mundials i a la resta de participants, agrarir als altres companys de l'excel.leníssima comissió (Linares, Pollito, Stif, Oskar i Aceña), al Ferran per potenciar aquest esdeveniment i negociar l'autorització, al Torn D del parc per ajudar en tot el que estava al seu abast i a tots els que han col.laborat d'alguna manera o altre en tenir aquesta instal.lació.

Ala fins la propera edició, i si has casuat baixa justificada o no te n'has enterat estigues pendent el proper 8 de Març que esperem ser-hi de nou!!!

PD- I ja per acabar, sols comentar-vos que la paletilla estava de muerte que ha estat desgustada per tot el torn A gràcies al bot del Linares. Ell ja ha complert el que és un altre vell somni meu d'aconseguir-na una en una compe.

3 comentarios:

Marieta dijo...

OOOH!!! Què divertit que va ser, i això que només vaig poder ser-hi una estona... El proper any em quedo segur a veure com us empastifeu amb el greix del pernil!

Anónimo dijo...

Mira que sóc una mica al.lèrgic a lea compes, però aquesta no tenia preu! Ara ja passarà a ser cita obligada x properes edicions.

Gràcies als que heu perseguit el tema fins que el boulder fos una realitat i felicitats pel post, reflexa molt bé l'esperit de l'event!!!!

Steve Houses

robert dijo...

Ai Marieta, dius el proper any... Si els del torn D, ja la volien muntar dintre de quinze dies. Que encara estan fent números de la ratio, pubilla vs masclot. Diuen que casi era 1:1.

Ara Houses a pel tanaka, i en dos mesos vaig a provar "el passatge de l'horror" sense cap mena de coneixement