jueves, 7 de marzo de 2013

Per fi un bon viatge pel senglarush...8a

Em trobava feliçment voltant pel Bruc sobre les 10 del matí com molts d'altres matins d'hivern amb la ferma voluntat de gaudir d'un dia d'esportiva. No tenia massa clar el destí, com tantes d'altres vegades. Primava poder assediar la víctima del dia, o project, com es mereix, intentant evitar els colapses de les hores punta. Que en el temps que corren hi ha vies on cal agafar tanda...
Així que estava amb aquest tipus de cabòries prèvies a l'elecció del destí quan un fet casual m'ha ajudat a decidir-me d'una vegada per totes. Ha sortit una mandrilada d'almenys 12 escaladors habituals del barri tot cridant Vermell, Vermell... Quin desembarco. Així pues ens veiem per la tarda al bar. Que sempre hi ha que tenir un plan B. Així que una altra cordada m'adopta i m'acoplo amb ells cap al senglar. Ens trobem algunes humitats però el que feia molts anys que no em passava sols tot el dia. Jo m'enfronto a una vella coneguda, el Viatge imaginàri. Ja tenia la codiciada versió s-ka-keo de la dreta, la que  tothom es pensa que és el Viatge. I ara li ha tocat el rebre a la original one, amb la seva seqüència a bloc que li dóna un cambi de ritme contundent. A la foto del Luichi, el Tranki fent el pas loko del final del crux.

Així ja amb la meva anchoita i gaudint dels privilegis de l'Olymp dels Déus ja estic més tranquilet tot i que pilli algun que altre embús pel barri.

4 comentarios:

joan asin dijo...

Uff déu n'hi do, enhorabona

Anónimo dijo...

com era d'esperar has fet abans el 8a a la sud que el 7a a la nord jaja
sort que et keden viejos guerreros per acompanyar-te a tatxar vies de veritat

oscar

Anónimo dijo...

Aquest any amb la ristra de primeres mundials que estàs fotent al roco, hauràs de sortir de la "zona de comoditat" de fer un 8a a l'any i pensar en apretar els objectius ;)

Steve Hosese

robert dijo...

Ei merci a tots! Si ja ho va dir el gran sensei que faria el 8a pq anava a tibarli a la nort. Quanta raó tenia!
I lo de la zona de comoditat, m'ho hauries d'haver recordat quan vaig pillar el canto del lance, després de ja no sé ni quantes vegades quedant-me a tocar. Que de comodo rien de rien.... que esto es muuuy duro. Que alguns la fan en un rato i d'altres ens porta una temporada sencera.