domingo, 17 de abril de 2011

Menú degustació per Sant Benet

Com dos penitents apunt per rebre un bon correctiu enfilem de nou cap aquest racó montserratí pobre en entrades blogueres, hi havia l'opció d'afegir-nos a una nova col.lectiva per la sempre més humana i concorreguda vessant sud però unes ganes terribles ens empenyen a tornar de nou al reducte dels grans lolos. Aquesta vegada ja no apuntem tant alt com en aquella darrera visita, i sense massa referències ens trobem al Sereno, en la foto extreta del mític especial Extrem: Especial Montserrat. Ben aviat podem calibrar la maquinària a la Gemidos de Placer 6c. El Petit Saltamontes passa com si res, però a mi, fent referència al nom de la via, em calen un bons gemecs i un dinàmic o todo o nada, ai quin plaer! Després, la Poca solta 7a, ja ens escup però amb una mica de paciència resolem el crucigrama per donar-li un segon pegue letal. Bueno, contents per aquesta captura, optem per canviar de sector i guia en mà anem a espetagar a la part dreta de la Roca d'en Barberà on volem provar un 7a de la dreta del tot. Però per Déu si no es veu ni un canto i després de molt mirar i sense arribar posar els gats, optem per una retirada a temps o gran victòria cap al Contrafort de la Prenyada que es veu molt guapo. Allí fem la Panoja 7a+ llàstima que sembli poc repetida que a nosaltres ens ha molat molt. Després baixem cap a la Prenyada on la guia marca quatre vies d'entorn de 7a, però quin aspecte més terrible: una semireequipada, l'altre amb uns spits amb alejillos i les altres dos amb maillons i cordinos a varies xapes. De nou fugim a l'espera d'alguna opinió d'aquestes vies, igual tú, apreciat lector, les has fet? I en la nostra fugida cap a la Miranda de Sant Benet, ensopeguem amb unes altres vies de la part de baix de la Roca d'en Barberà. Mirem i ens posem a l'Endivia 6c que em treu els colors, les canes, les ales i les ganes de provar el 7a del segon llarg. Sortosament, després li donaré el pegue bo i ja podrem baixar al Totxo Manolito a provar una via que sento de fa dies que té el cor robat al Sellares. De nom la Pilón 7a, i no gaire més de 10 passos i un parell de xapes. Aqui no rasco bola i la única alegria ha sigut que m'han sortit tots els passos sueltos, ara sols és qüestió de pila, o de bloque, o de pegues... i el Carles ha acabat saltant en el darrer pas dur. Total que tornem corrents i amb el clatell vermell cap a buscar les peques que per aquí d'alt el temps ha passat volant.

9 comentarios:

jclaramunt dijo...

Aneu forts! La Roca d'en Barberà deunidó jo només vaig provar un 6c i un 7a de la dreta i vaig flipar. La Bimba és una mica més humana, no se si hi has estat...

Salut bou!

TRanki dijo...

hahahah!!!

BOWWWWWWWWW !!! Anava llegint el POST i m'anava descollonant!!!!!

VAu fer l'itinerari ( PAS A PAS) de les INTOCABLES!!

Que güenoooo! Anaveu amb recomanacions d'algun "enemic"??? hehehe!

Les del SERENO "encara", tot iq ue no són vies de calentar...a la PRENYADA, la PANOJA guai, però a no serq ue li hagin posat un bolt més (que el Nandu, l'equipador, s'ho pensava)té un aleje d'aquells que NO ET MATIS...

Els 7a's de la prenyada ( MANYOS, CESAREA, SIRIAX i MONICA)...jjjjjj! LA 1a és ua apurada i cal material, la 2º i 3a s´ñon vies de l'Alsina, 25-27 metres i 5 o 6 xapes...o les fas a vista o te la pegues bona...més d'un s'hi ha deixat algunes canes...són bones i "facils" engrau, però has d'anar MEGASOBRAT per arribar sencer a cadena...la MONICA és una via antiga que apart de el material vell...fffff..

al BARBERÀ els totxos van del pal TRUMFA...arrencada i tres xapes...són bones però MEGADURES...a baix, de les vies "factibles" lENDIVIA...si, 6c/7b...es fa un cop la coneixes ( 2n pegue canvia que t'hi cagues), però a vista pots FLIPAR en COLORS...hehehe!

I el MANOLITO? la PILON? hehehe...l'altre dia vam ana-hi amb un bLOQUERO FINÈS...el paio havia fet 7c de boluder...la PILÓN surts amb la 1a xapada, fas el SALT i xapes la 2a i a R...és a dir, fas tota la via sense xapar...si hi hagués un CRASHPAD quasi seria el mateix esforç, no? Alueg el "bloquero" deia..."no ho entenc, he fet 7a's d boulder més facils!!!
Jo abans no havia fet mnolt de bloc, però vam arribar a la conclusióq ue aquelles vies, dels 80-90 i 1 o 2 xapes, estaven BEN graduades ( sense saber-ho)com a bLOCS!!!

que bo stbenet!!!

apa, benvingut al RECOVER TIMES, a muerte bow!!!

robert dijo...

Ep Josep a la Bimba i vaig estar ja fa anys i ho recordo bastant guapo...

Ei Tranki, la veritat és que anàvem al flash, amb l'ajuda de la guia!! Però 0 recomanacions!!.
A la Panoja, suposo que si que han posat el bolt que dius que no hi havia pq el Sellares si que si va fixar ue hi havia una xapa de la FEEC. De totes maneres també hi ha una bona excursioneta facileta per arribar a la reunió on fem posar un merlet quitamiedos...

Sort qe els anys en el negoci en donen un cert criteri i ja vem fer bè per deixar per millor ocasió el tema del 7a's de la Prenyada. Perquè ara mateix lo que es diu sobrat, sobrat en el 7a's, ni de conya. I les canes les vaig deixar totes a l'Endivia. Ara això de posar-li 6c/7b ja m'ha agradat més, i la veritat és que al segon pegue ja canvia. Has fet el 7a del segon llarg, també feia una pinta rarota?
Així a la Pilón surts sols amb la primera xapa...Nosaltres teniem dubtes perqué si falles al salt deus aterrissar damunt del compi i prop del terra. Però en una via de dos xapes un ioio des de la segona poster és una mica exagerat, no?
De totes maneres, encara la vaig veure tan díficil que no plantejo l'encadene... potser si que molaria fer un llit de colochonetes i a muerte.

I ja que hi som i per evitar futures pillades, que tal estan la cara E del Fesolet i les de NE de la Momieta i la Mòmia?

TRanki dijo...

Hey REbow...


COM a MENÚ DEGUSTACIÓ n8 que el que vau escollir era un tast de tapa txunga a un bar de gramenet reconverit en xino de menús refregits):

FESOLET ( s'hi va poc...la de la CARLA i tal...)...millor per addictes al lloc.

MOMIETA-N ( ombra). PER MI UNA PASSADA, de 7a+ a 7b+...pots muntar per "ha mort la TIA" (7a+ es fa i un pas de rebotillo...grau normal montserrat, estil normal), i accdeixes a DEIXA'T ESTAR ( 7b, pas amnb aleje, millor tosropet, mirar i encadenat) i DEIXA'T TASTAR ( 7b+ dur, gris i de feeling, però també factible)...hi ha DEJAD al CHICO EN PAZ ( 7b interessant per provar a vista...oju, stbenet...) i un 7a wapo que no recordo el nom...els 7c's durissim arrencar i passos estranys...mmmmm!

MOMIETA: oju paligru...crec que la unica factible és la TONICEK...un 7a+ wapu wapu que arrenca de la feia...desplom xulo i passo a ngociatr...com sempre una ullada, cleikad i pegue bo...

MENÚ RECOMANAT pel XEF ( entre 6b+ i 7c+):

QUARTA DE TRINITATS: moltes vies wapes....els 6c's del mig són molt interessants i a abans de la cabana, PER APTRETAR, la OPORTUNISTA i derivades ( BUENOS AIRES I TAL) són wapes. ARRENCADA DE BLOC i ance a banyera abans de r...històric.

MOMIA ( el braç, on hi ha ANILLO i ALTRES): 6b+ wapu, 7a curiós però es pot tocar des del 6b+, 7b ( IRA DE BELZEBÚ) vidilla i guapo...la resta feu cas al RAFITA i rappel des del bosc per "catar" les delicies dels alejes que deixava el IÑIGO a la ANILLO DEL POWER...oju la TRINI que ha petat canto i de 8a+....ffff, heheheh...

NOTA apart es mereix fer la BROWN SUGAR que amb corda de 70-75 i un grapat de cintes encadene junts els 3 llargs fins el LLAVI...queda un 7a o 6c+ de pila MOLT GUAPO i INTERESSANT...a la esquerra hi ha un 7a ( PLENIL:LUNI-13 cintes) guapo i tecnic, d'anar pujant...com si fessis la BROWN sense els picats.

ELEFANT: 7a ( 7a+ tecnic estil IAIO-IAIO xincarró...però més guapo, un "plaer" pels triceps i els avantbraços...la CRIT DE CRIM...ojo que és canto pètit i al sol no mola...EVIDENTMENT Polonesa ( 7b+) i UNICORN (8a aka 7c+) són cappolavoros locals.

QUINTA TRINITATS: Somnis HUMITS amb la DESTIVELLE i DEL TXAVO..6b+'s "d'aquells" que molen...conti local...bones. ELs 7a+ derivats ( RIGOR i l'altre)tibles però a estudiar

CONTRAFORT PRENYADA: Requiem ( 7a) bloquero i interessant...els 6b+'s i 6c i 6a+ de la esquerra, llargs i wapos per anar fent...poc tocats.

TRUMFA: Val la pena CRAM-CRAM i NI TE CASES...puges per TRINXATS, et despenges, mires i encadenes...s'accedeix a la via flanquejant de sde l'inici de tRINXATS...bones en 7a/a+...a baix FLIPES...ENANITO ( 7b+) la mé factible...demanen callo i hores de vol local...molt específiques...

AGULLA DEL WARDA:mmm, way si tens poc temps..frigo, montse...bones...CASTIGO dura ( 7b...c) i NUMERO D ELA BESTIA ( 7a) un MUST HISTÒRIC...

TOTXOS: CALIMOTXO per fer boulder, NACHO facils, MANOLITO:PILON, BRUTIS i DIRECCIÓ. MC CANNA oju a l'energúmen ( burra), bona la SINCRO ( 7a o entrada més dura), i si tens campus la SESIÓn ( 7c aka 7c+ )..la LUCKY és burra, e dits i molt bona.

TOTXO BASTARDO: Totes genials...em molen molt, ojo son totxos.

TOTXO MU: El "C02"(7a+) és guapo i vidilla, la MU molt bona i la "orgia dura amb pas compromès

TRanki dijo...

BARBERÂ: els totxos de dalt ESTIL TRUMFA...el 7a+ ( carne podrida) té un picat i és factible..la resta waaah...es puja per un vº a les R's i es proven en tosrop. LA GUINDA de la GAVILAN una passada, 7b+ local facil ( 7c al món mundial)...IMPRESCINDIBLE.
ESKORIA ( 7b) i ESKORIA cap a DALTONIC ( 7b+/c)...dues vies flipants. S'hi arrioba des de la cadena del 6b+ de calentar...en pendol.

BALA PERDUDA: UN DEU, pas bloquero dinàmic i pila estil senglar...7c pels mortals.
YUYU: el mateix bloc, placa i a dalt inferno romo i obligat. Com si fessis CORRECAMINS amb un bloc a baix. CENTSETS...la humana del sector.ENDIVIA:segon llarg encara més dur...ojo...BONA LA RIDICUL...factible a flash o vista.

MIRANDA: Els 6ens "musicals" wapissims.

PANXA DEL BISBE: LA ZONA...els 6ens de la esquerra i centre GUAPOS,MENCIÓ ESPECIAL a ANTHRAX...un dels 6ens més wapos de STBENET... el TRIO: QUE MONOS ( 7a+), AU VA HOME ( 7b+) i LILAFASOL (7b galàctic) són de les millors de la zona -criteri personal-CANTO, ROCA SPUTNIK i assegurades decemntment LILAFASOL ULTRAEQUIPADA...OJU la PIXORRO ( 7a+ aka 7b+ molt obligat i alejes brútals), CASTANYADA i JOTA NEGRA ( 7b i 7a+, ambdues factibles però dures i amb un seguro que obvies...els 6ens de la dreta..locals i guapòs. Ala dreta hi ha la SE TE VE CANSAO,,,un 7b/b+ "interessant"...

A l'ELEFANTET hi ha un 7a+ ( a la dreta de l'UNICORNIET) guapo guapo.

Al BUITRI Totes le vies son bones.

al KUTRIL són "interessants" però oju, de totxo.

fff...kemepongo-kemepongo...

Em queden els DEGOTALLS. AL MUR DE MEDELLIN pila i pila, bones totes...al botijo el "nou" 6c+ és bonissim, com laCHUPAKUERPOS ( oju aleje a r) i l 7b de la dreta ( impressionant)...les dels COLLONS, pschè pschè...

bé, que em perdo ja,...hala a gaudir bow!!!!

robert dijo...

Bueno, això ja no és una degustació. Això és directment la carta al complert. Si han tret els típics plats que ja no demana ni Déu, i n'hi ha de tot amanides, carn, peix, pizzes, postres.. i amb preus variables de lo més baratet fins lo més elaborat. Je, je, com tu curres això si que es paraula de CHEF!! Aqui hi ha feina per unes quantes temporadetes.

Per cert vem estar pel Culló i d'exploració cap al Medellín una zarzas salvatges obtruien el camí de pas com si fes anys que no hi passa ningú. Que es que ara si accedeix amb rappel des de d'alt o alguna moguda per l'estil? Que la placa fa molt bona pinta...i diu que bones totes!

TR dijo...

iep, al MEDELLIN vaig liquidar fa MOLTS anys...MOLTS...heheh.

Sé que la penya ha recuperat bastant les tardes a la Sallona ( BOTIJO), i no em van comentar que hi rapel.léssin! El Botijo és la previa al MEDELLIN, si les bardisses han tapat el camí serà de fa poc...ja preguntaré. Aquest estiu volia revisitar la Sallona, queda poc...

elizondoman dijo...

M'encanta aquesta foto del Pito del Sereno. Gran revista l'especial Extrem de Montserrat. Mira si m'agrada que vaig pujar un dia a fer la mateixa foto (bé, semblant, la meva no és tan bona).
https://www.flickr.com/photos/elizondoman/16087702685/in/dateposted-public/
Enhorabona pel bloc. Molt interessant.
Xavi

toni Jimnez dijo...

Jajajaa tas puesto tranki buena info...