lunes, 28 de marzo de 2011

BACK TO ROCK

Aquesta vegada m'han portat a passejar pel Senglar, en el primer dia de posar gats després de tres mesos al dique seco. Sempre anàvem a Can jorba ja buscant la fresqueta de l'ombra, on ja s'havien escrit autèntiques odisses i actuacions de tot tipus. Però avui els padres escolapios que me llevan de excursión porten la destral de guerra esmolada i no tenen cap por de la calor. D'entre l'alineació del dia, destacar dos feres on fire: el Sellares amb la Ben petat 8a i l'Oscar amb l'Sprint final 8a+. Així que amb els objectius clars, anem a la feina.


Sellares a Ben petat 8a, Agulla del Senglar (Montserrat) from robert guilera on Vimeo.



Per la meva part, amb un mal de peus terrible, firmo una actuació típica d'aquests parons. D'entrada en la clàssica Video clip 6a+, ja tinc que fer unes excursions per caçar el primer bolt. Després en la nº10, 6b+, justifico el dia encadenant a vista però rebentat. I ja en terreny conegut, repetició a la Tom sayer 6c, a roda aixecada i màxim de revolucions, i en la nº23 7a+ saltant pels aires en els dos pegues amb els colzes apuntant al cel. També tornen calentetes les feres que malgrat els bons pegues no s'han fet amb els seus projects.

7 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Ja vindré a fer-te companyia en la teva tornada que jo estic igual, em caig als 6c's, a veure si tornem a ser els senglars de bellota que sempre hem estat, ja quedarem, no?.
Una abraçada bèstia parda (cada cop fas les etapes blanques més curtes, m'agrada, m'agrada.....)

uasunflower dijo...

que guay - encadene la Ben Petat el martes, 29, - debe ser la temporada de encadenes de la Ben, solo me falta un video - me he caido como 9 vezes ariba del paso, me sonaba el video de sellares mucho - ya vi su encadene en 8a.nu :). Pero ahora ya mucho mejor tacto en la sombra, que con la calor seguro que tiene un plus mas la via. Venga, a ponerse fuerte, robert, a muerte! Julia

robert dijo...

Ei Domenecus, avia'm si no triguem massa a quedar per uns peguillos. Però quan ja estiguem més rodats que ara amb tres pegues ja estaríem donant-li al suc de civada, je, je. Que per lo menys se n'han d'aguntar 5 en condicions sense fer massa heregías. Ara lo dels senglars de bellota o deixaria en viechi guerreri's o grans "bruixots". I, de fet, encara faré alguna skiadeta però barrejada amb alguna skaladeta, ni chicha ni limoná.

Ala pues, a motivar-se i la moral alta pel tema opos que a servidor li va costar uns quants pegues i ja saps que per arribar a l'olymp, la majoria hem de lliurar unes batalletes.

robert dijo...

Si Julia, el Sellares la hizo el lunes y la grabación es del viernes anterior que ya la dejo temblando. Supongo que las cintas de la via deberían ser tuyas. Felicidades por el encadene, 9 veces no son demasiadas, yo en la Correcamins ya sumo unas cuantas más, y huí a la espera de nuevas fuerzas...Lo importante es que no decaiga la motivación para volver. Luego la satisfacción es mayor como supongo que has experimentado. Ahora a por la Mireria que tienes sombrita por la mañanitas...

JM dijo...

Felicidades al Sella por su primer 8a, está muy pero que muy fuerte el tío, a ver si se nos pega algo.

Ei Robert, en unas semanitas en Sant Llorenc coges la forma rápidamente.

Nos vemos bou

uasunflower dijo...

si, eran mias las cintas, las recogi el sabado, y volvi el martes :). Dije que me cai 9 vezes al paso saliendo...me cai muchas vezes mas antes del paso...me costo mucho, no se, total 30-40 pegues, no te creas, no hay nada facil en esta vida de escalada, pero al final "todo sueño tiene su camino" :)
La Mireia - si, la tengo tocada, hice el primer largo el año pasado, pero acabar hasta la 2a cadena me quedaba duro...ahora me transfero a la cara norte d Montserrat de momento...
Suerte y a escalar, bou!
j.

TRanki dijo...

1) JULIA....LES CINTES EREN MEVES (en un 60%?)...give them back to meeeeeee! heheeh!

2) Robert...3 mesos? juer bow...neu, suposo? a muerte amb la reentré!!!deeew