sábado, 11 de diciembre de 2010

Komando entrecot 7c, al Vermell del Xincarró

De nou pel Vermell aquesta vegada amb el Vendri, Patricia, el Rochetore i altres. Just el dia que es produex l'arrencada de la temporada blanca en la crono a Vallter, d'altres encara estem enfilant-nos per aquestes parets. I millor perquè amb un 0 al comta metres de desnivell, res de bo es pot fer ara mateix per les neus. Tot i que el Vendri volia fer l'aparició amb sortida suicïda inclosa. Com si d'un espontani es tractés!!

I és que encara em queda un assumpte pendent abans de la llarga hivernació. Un darrer objectiu per finiquitar la llarga temporada escaladora. I com no podia ser d'altra manera és la Komando entrecot, 38 metres i una miqueta de tot:




El primer pegue m'arrosego com un gusano fent tota mena de trampes per aconseguir-la deixar muntada. Ufff! Es nota el triplet (3 dies seguits d'escalada), que fa molts dies que no en feia cap.

I al segon pegue, vaig pujant tot resolent totes les seqüències fins aconseguir la first ascent. Huuurra!!!

I com a confirmat l'Oscar: "ahir vaig estar currant a la komando entrecot, fent currillo de neteja i molt raspall, al segon pegue s'em va trencar un canto i no vaig poder lluitar el rotpunkt (el pas surt però més duret), però crec que serà 7c, una mica més durilla que la sidonie. En tot cas felicitats pel viote,
chavales ja està neteta i blanqueta, llesta per la first ascent, animeu-vos perquè serà de les bones del vermell"

Je, je i això firmat per un dels senseis del sector que no n'ha perdonat res per aquestes contrades. I també, l'ha corroborat el Vendri que està acabant la temporada finet, finet. I ho demostra encadenant-la en tope al segon pegue del dia.

10 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

La Komando entrecot ja és una realitat, i amb primera ascensió i tot.......oleeeeee, Morer, només faltem tu i jo per encadenar-la....a vere si quedem un dia i la tatxem....
Felicitats Robertus....

Piju dijo...

felicitats!

arribes al terra amb corda de 70m?

robert dijo...

No s'arriba al terra amb corda de 70, però si que es pot provar. Jo amb la meva 70 arribo just per trincar la primera cinta i amb un A0 al terra. Però després no podia fer topes que al deslligar-me perdia l'altre cap de corda.
L'altre dia amb un altre 70 de la casa Edelrid arribàvem justíssims!!!

robert dijo...

ÚLTIMA HORA: M'informen que el Vendri firma la segona ascenció coneguda al Komando. Després de convertir-se en l'home vermell, que es passa més dies tatxant per aquí que al Fidelio. I a més, surten nous candidats per ja firmar la trecera repetició...

Anónimo dijo...

Després del segon rotpunk conegut, sols em queda ratificar una evidència, la "Comando entrecot" és un viote! Felicitats Robert! Joan Maria.

robert dijo...

Ei, que ja ha tingut tercera ascenció coneguda, la de l'Oscar. I la quarta onsight pel Kim, a més de diversos candidats amb divergència d'opinions resecte a la via....

Anónimo dijo...

bona via, llastima de la reunió es molt cutre per una via aixi

robert dijo...

Hola Anònim desconegut;
celebro comunicar-t'he que la reunió ha estat canviada per una amb anella i de sèrie. Gentilesa del Joan Maria, de Góritz, que no sols ha esponsoritzat tal actuació sinó que a més a més l'ha dut a terme. Així que per reunió que no sigui!

També comentar que la via ja comta almenys amb dues repeticions més coneguts, la del Roger i una nova ascenció a vista.

També comenta el Jona Maria que els cantos estan molt més nets i blanquets d'ençà la seva segona ascenció i que segueix el debat obert sobre el seu grau 7b+ o 7c!

Piju dijo...

Hola Robert,

via molt bona, avui l'he feta...A VISTA! i posant cintes....no m'ho creia ni jo!

realment crec que es queda de 7b+, te molt canto i reposos, si et mires els dos cruxs amb calma, no te problema, també he de dir que estava magnesiada a les parts on no toca l'aigua, però a les reprises i a l'entrada a R ni rastre.

algún pas de mini-nyapeta magnesiada deu ser cabró, però jo me l'he estalviant fent passos llargs a buscar forats bons.

també cal controlar encara la roca per que no et peti res, això de moment li puja mig plus...

apa, que he gaudir com una "xinita"...je, je

salut i felicitats per la criatura

robert dijo...

Felicitats Piju, per la repetició a vista! Ja m'han dit que entre repetidors, pretendents i la nova reunió la via està força més comercial que la FA. Però, ja en aquell dia ja em va sorgir dubtes entre el 7b+ i el 7c. Mola que el temps acaba assentant millor els graus. I el que anima a seguir trastejant la xinita, que duplica en pes a la makita, és que a la majoria de penya li mola la via.

Ara ja pots anar en una de les teves lunch sesions a fer la Sirope de Arce al Fitot, que no és tan guapa però que no et pot faltar.

Ens veiem per l'oficina, je, je..