sábado, 23 de octubre de 2010

Les darreres malifetes del Komando Entrecot

Després de suplir les baixes d'última hora per nous efectius, al final hem aconseguit reorganitzar una nova cel.la escaladora: el novedós Komando Entrecot:



L'objectiu el derribo de St Léger, una bonica escola francesa sita sota els mateixos peus del colós Mt Ventoux, autèntic icone del ciclisme mundial. Allí ens esperen vies pels tots els gustos i totes les orientacions que ens han tingut entretinguts cinc jornades consecutives d'escalada.



Després d'estar currant en diversos projects durant quasi tota la temporada és l'hora per degustar l'onsight climbing i preparar el clatell per les "collejes" pròpies d'aquesta disciplina. Així, amb la més gran de les humiltats, encetem el viatge amb bon peu en el sector Sud on aconseguim salvar els mobles prou dignament la mateixa tarda del viatge. Aconseguint onsights de 7b/b+ (l'Oscar), 7b (Morer i Robert) i 7a+ (Domenecus).

I el segon dia anem a l'Andalouse on per fi em retrobo amb l'anhel.lat 7b+ onsight, amb l'Arqué pied tendre un placot de 40 metres de regles. Ja tinc la feina feta però encara ens quedarem uns dies a arrastrar-nos per aquestes contrades.

Tercer dia a la Baleine on hi ha autèntiques joies i molta feina per altres visites i on l'Oscar, en la versió més humana i menys celestial, salta en una entrada a bloc d'un 7a:



I el quart dia anem a la barrancada formada pels sectors Ouest, FFM i Est. I poc després de calentar el Domenecus descobreix una placa de 30 metres, Le short dans le trou 7b. L'espera una fotocòpia de l'escalada del lleidetà Camp de 300. I amb un pegue de gran mestre, fa bons els pronòstics i firma un onsight demolidor i la seva millor captura d'aquests dies. I poca estona després, l'Oscar tanca una gran jornada del Komando amb l'encadene de la mítica i coneguda FFM, Meuhhh 7c+. Un pegue de sensei de veritat que li ha costat una llema del dit. Aqui tenim el pegue del Morer:



Després de tant bones actuacions, ha arribat el moment culminant de la nostra estancia i abandonem l'austera vida de la furgo per anar a sopar poray. Un primer retaurant d'alto copete ens obliga a fer més quilòmetres fins que a la fi trobem el que busquem. Un menú amb Entrecot i com no podia ser d'altra manera aquí no perdona ningú: Un al grill, dos al roquefort i l'altre al pimiento.

I malgrat tant recomfortant tibèri el cinqué dia les forces estan molt deteriorades. Desguace col.lectiu i amb més ganes que condicions repetim a la Face Sud. D'entrada el domenecus cau en un parany de 7b sense comentaris a la guia. Servidor respon amb un intent a Laisser passer les reves 7b on no passo de la primera xapa:




I el Morer que si que li dóna amb més ganes i li dóna un pegue més serio:



El Domenecus, ara ja amb més ofici, opta per una "a faire absolutement" de 7b+ on es defensa dignement saltant a plenes hostilitats:





I al final del dia i per finiquitar les vacacions, un autèntic pegue al més pur estil "Solo por viecci guerreri" a la Divine idylle 7a. I després d'una lluita agònica aconsegueixo el a vista i el "suc de civada" gentilesa de l'Oscar que ja coneixia el que m'esperava en el tram final. I va tancar l'actuació del Komando el Domenecus en aquesta mateixa via confirmant la sorpresa final amb el mísmissim vol del voltor.

1 comentario:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Komando Entrecot en estat pur. S'ha creat un monstre....un grup ancestral capaç de demolir portes de restaurants, un buffet d'amanides i una vaca sencers en un plis. Si intenta contactar amb ells, no podrà, deixi que ells contactin amb vosté i se li acabin tots els sucs de civada de la nevera, així potserpodrà encomanar-los-hi alguna missió tatxadora encara que sigui sense lligarse a la corda o amb els dits en carn viva.No son els SWAT ni THE A TEAM, non molt pitxors......KOMANDO ENTRECOT!!