lunes, 23 de agosto de 2010

My moflets 7c, al Castell de les dames

Ep que ja tornem a estar currant per aquestes parets de Déu!! Després de tantes hores per l'aigua a la caça del pulpo els dits s'han estovat. Així doncs, ha calgut fer uns dies de rodamenta on he fet una mica de buidatge sobretot en aquest sector que gaudeix de bona sombra. Total que al sector de d'alt ja estic a tiro de dos pel Game Over, i per baix la cosa segueix estant més verdota.

I els mofletillos la vaig tocar un dia la temporada passada on no em va ni sortir un dels passos claus de la via. Enguany, al primer tiento, ja em va sortir el pas i al segon pegue fa fallar la pila!!

Ràpidament tornem a ser-hi, aquest cop amb en Feixas. També han vingut les seves dos mascotes per entretindre la Laia i l'Ares durant la matinal.
I sense més preàmbuls aconseguixo muntar la via suant com un porc i arrastrant-me com una culebra, ara si que tic ben calent! I al segon pegue, després d'una bona batalla li aconsegueixo la tatxada bona. Huuurra!!!

Més tard provo per d'alt la Merolla descontrola de passos guapos i regles. Hi ha alguna seqüència inclús comuna amb la veïna Montserratina i vaig força perdut. Al final li he tret els passos però caldrà que algun SENSEI m'expliqui exactament om va el tema que veig que a la topo parla de moltes variants.

I en Feixas ha triumfat fent els dos 6b's a vista i prova el 6c+ que deixa per millor ocasió.

No hay comentarios: