jueves, 17 de junio de 2010

Visita exprés a la Canal de Diables

Amb el Sellares tenim poca estona per escalar i a més per la tarda decidim anar a conèixer aquest interessant sector. L'aproximació, com la majoria dels sectors menys concurreguts de la nort, està bastant selvàtica. Amb algun arbre abatut i restes d'un desprendiment recent pel mig del torrent i bastanta "zarza" i humitat. Passem per les guilleumetes que fa molt bon pinta però que amb tanta pluja s'endevina alguna humitat.








Anem a la part dreta de la Canal, on hi predominen les plaques amb una "entusiasmant" escalada en placa de roca molt bona a base de merlets i forats amb vies de fins a 30 metres i ben cosidetes (graus entre 6a i 6c). Escalada, segons la guia amb passos a bloc, però nosaltres l'hem trobat més aviat tècnica i homogènia. Això si, la senda que recorre la base de la paret és bastant incòmode i el peu de via, en general, no és per tirar coets.












Així doncs, una molt interessant alternativa amb ombra per les tardes on la tranquilitat està garantida




3 comentarios:

Anónimo dijo...

Que tal és el peu de via per anar amb nens, i l'aproximació?

robert dijo...

Ui, jo el descarto directament pels crios. Per pujar per la canal, hi ha algun tram de corda per ajudar-se i cal fer alguna grimpada. A més el camí està abandonat amb algunes zarzes i algun arbre abatut que cal sortejar de qualsevol manera. I al final el peu de via tampoc es ideal per ells.

Que tinguis sort!

Anónimo dijo...

Doncs gràcies per la info, no he estat mai i desconeixia com era, ho deixarem per anar sols.

Víctor