miércoles, 23 de junio de 2010

La X, al Prohibitivo

Nova visita amb el Sellares a aquest sector amb un assumpte pendent, La X, un 7c amb un final bloquero sobre regletilles fanàtiques que ja és una vella coneguda meva. Abans, em aconseguit el road punk a la Xaticlimbers un 7a+/b bloquero i d'esperó. I just a l'hora de les hostilitats de veritat, ha arribat el Jofre.

El primer pegue del dia, serveix per muntar-la i recordar els passos, je, je.. Si fa quatres dies li vem fotre una samanta pegues que la vem deixar tota blanqueta. O el que és el mateix té la puc cantar tota abans de començar.

I al segon del dia, amb el "xuxu" de primera hora de la tarda, li faig la pujada definitiva. Huuurra!!! Quina alegria em donen últimament els 7c's. Poc a poc, van sortint alguns encadenes. Però que lluny queda l'olymp dels déus totpoderosos del vuité grau (sempre de gama baixa i ben vidilles). Començo tenir dubtes d'enguany no poder complir amb la dita "un ocho-a al año, no hace daño". I és que els excesos aeròbics de l'hivern i les perniles que se'm van posar m'estan passant factura.

Una fotillo del Carlitos d'un altre dia per aquest sector, per partir la parrafada:



El Sellares, li fa un primer pegue on li cal recordar la seqüència clau i canviar un pas.
Després el Jofre, juga les seves cartes, en la Diagonal del X un 7a díficil de llegir a vista on cau a les trampes però matitza els passos.

Mi turno, i provo la Si amo 7b+, on torno a arrastar-me com una culebra. Ensopegant amb un romo on ni m'aguanto i passo amb un A0 olímpic. I després, alguna que altra heregía per arribar a la reunió. Molt a bloc però ben fanàtica. Ara que pensava que el poc que em queda pendent per aconseguir el GAME OVER del sector era més facilot...

Torna el Sellares a la càrrega, amb la pressió de no tenir més credit per cap més pegue que ha de sortir disparat a recollir la peque. I com deia Queen: "Under preasure..." Motivat a tope arriba al crux on comença una sèrie de dinàmics que acaben amb un bonic salt. Llença tota mena d'insults i conjuros, que escandalitzen la Laia. "Li haurem de rentar la boca amb sabó!"

El Jofre fa net en la Daigonal, i més tard matitza la Xaticlimbers pel proper dia.

5 comentarios:

Piju dijo...

Felicitats Robert!... a mi em va semblar molt dura! ...hauré de tornar-la a intentar, ja m’he acabat Dolmen!
Així, la "Si amo", encara es mes dura?

robert dijo...

Hola Piju:

No sembla que la "si amo" sigui més dura que la X però és molt a bloc (2 xapes dures), entre la segona i la tercera està el tute. L' aventatge és que se li poden fotre més pegues que a la X perque no té tanta pila. Però s'haurà d'encadenar per poder opinar que hi ha un pas d'un romo que no em va ni sortir.

Molt bè, amb el Prohibitivo. Veig que els migdies estàs apurant l'ombreta bona!!! Per cert, al final de que queda la de la dreta de la Búnker. Que és la única que em falta però com me la vas vendre una mica rarota no la tinc al punt de mira?

A la pròxima visita al Cassot ja catarem la Doble Malta i ja et direm el que. De la resta de vies, molt bona la info. Alli si que tinc molts 7c pendents de provar, però vaig començar amb la Thai massage i després d'uns dies d'assedio vaig desistir. La via és tant guapa com dura. Je, je.. Avia'm si algun dels altres tres té més color!

Piju dijo...

a mi també es la única que hem falta del Dolmen. El Salva la va cotar de "7c o +"...jo no m'hi aguanto i ja l'he descartada, segur que vosaltres, que esteu forts, la encadeneu!

Del Casot, segur que la resta de 7c's els trobes mes assequibles que la Thai, per mi es la mes dura...a veure si aquest estiu en puc tatxar algún!

robert dijo...

Bueno. Pues ja la provarem aquesta nova que suposo que sera molt de dits pq es placa vertical i 7c o +!!!

I ja que hi som, els compis van provar un dia la de l'esquerra del tot de la Piula, L'Evaristo...que marca 7b+/c a la ressenya. Ja vaig llegir en el teu primer post piulero que tenies infos de que no cuadrava massa el grau. L'has provat? O tens alguna info complementaria? Que el Sellares parla d'un pas no resolt per baix!

Piju dijo...

Sobre l’Evaristo: quan vaig fer aquell primer post, l’equipador em va dir que encara no estava encadenada i que els semblava al voltant de 7b+…però no estaven segurs.
A la nova resenya d’onaclimb ja li van pujar un plus i vaig suposar que algú ja l’havia encadenat, no n’hem parlat mes.
No l’he provada, com que sempre hi ha la corda fixe per allargar-la, vull esperar a que estigui llesta i fer-la ja fins dalt....però sembla que no tenen pressa!
Si el veig, ja li preguntaré.