sábado, 15 de mayo de 2010

Com m'agrada MARGALEF

I en aquesta ocasió l'expedició és de lo més variopinta. Per una banda de la metropolitana sortim el Vendri (que acabada la temporada blanca està fanàtic d'esportiva) amb el grunch todoterreno. I també el Sellares, a partir d'ara el pequeño saltamontes, que debutava a Margalef.

Per l'altra banda, provinent de les terres ilerdenses vénen a passar el dia el Domenecus i el Jordi. Sembla que els anys no passen i els malalts de roca seguim amb les nostres cabòries, tot segueix molt igual..

I fetes les presetancions anem a Tenebres, un del sectors que no coneixia d'aquesta escola. Calentem amb unes plaques rabioses que junt amb la brisa fresqueta ens posen a to. Després la cordada metropolitana, ataquem la Traviesa 7b



Una bonica placa amb passos tècnics mentre la cordada ilerdense es centra amb una gran clàssica del sector; la corba de la felicitat 7c.

Després passem a The lorza brothers 7b+, on a vista ja salto a les primeres de canvi. Moviment guapos i molta pililla. I arriba el pequeño saltamontes i pim pam, encadena sense ni bufar!! Per l'amor de jesucrist quin debut a Margalef! Amb el Vendri li donem un segon pegue. I quina cara se'm queda quan després d'una actitud molt bona durant tota la via, arribo amb els display EMERGENCY al penúltim canto. Que se m'obren les mans! Busco una nova seqüència, però ja no hi ha solució possible. Pujo peus, dinàmic suicida i "vuela con nosotros a otro lugar...". El Vendri també fot un bon salt però una mica més avall, avui la samarra de Marroco no li ha portat la sort d'altres ocasions...

De mentres els mortals estem arrebentats i ens agafem un hora de descans per intentar un tercer pegue prodigiós, el Sellares prova la Corba. Ens traguem tot el pegue desde la tribuna que disposa aquest sector. I el Domenenc va cantant, esquerra tredits romo, dreta llefa, rebota... Puja amb algun repòs i la deixa per una nova visita.




I ens torna a tocar als saltadors. El Vendri surt motivat però en l'inici de les hostilitats falla en el seu piquete de ojos i abandona el projecte. Servidor li dono i es repeteix el mateix guió del segon pegue. Però, m'havia controlat més l'arribada a la reunió i finalment encadeno. HUUURRA!!

Per acabar el dia anem a les Finestres per tatxar una vella coneguda meva la Entretres 7a+, que té un pas a bloc escupidor que solvento amb un dinàmic suicida.

I el dia següent anem a uns sectors que donaran molt a parlar però que encara no han estat explotats del tot; Cal Regino i Can dit xic.

Les forces ja no estan intactes i ens fan mal els ditets. Però seguim la fulla de ruta prevista. Avui la iniciativa la porta el Sellares que inexplicablement falla en la via de calentament de 6c. Així passa a portar la iniciativa el Vendri que amb la frase "Que voleu que us monti...", ens desxifra primer un 7a i després la Sabore di Mare 7b. Una vegada baixa diu "No sé si es 7b però el que si que sé és que l'he fet a vista!" Quina bèstia i això que porta 12 dies a Goritz sense tocar roca. On si que falla és a la Peus de moix 7a+, que està brutota. L'ha desxifra i ens la deixa ben blanqueta. Jo m'arrosego com una culebra i en arribar al crux salto petat. I el Sellares resol passejant-se. Ja hi tornem a ser, però ja no tenim temps per reposar i sols un pegue per cap. El Vendri va pujant molt ràpid fins al crux on salta i jo si que me l'emporto al segon.

Una bona escapada exprés on hem conegut altres racons d'aquest paradís de roca.

1 comentario:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Visca les 2ones joventuts, ojo que venim!!. A destacar el punt blau del Jordi Grau a La Corba de la Felicitat 7c al 2nd, i els meus 3 pegues a puntuar sense èxit a la mateixa via, ja,ja,ja, Hi tornarem!!, segur, visca el forat!! (ai no!!). A veure si ens tornem a veure Robertus!!. Salut