domingo, 9 de mayo de 2010

23 ena CURSA DE L'ALBA A COLLBATÓ

Quin gran desplagament d'efectius hem fet per part de la ACE BOMBERS BCN en aquesta històrica cursa de muntanya.

Inclús hem somiat en la victòria per equips (es suma el temps empreat pels cinc primers corredors) que finalment a estat pels Diedres, però sols per 11 segons! A la llista dels inscrits hi teniem quasi el pleno d'efectius de gala. Els senglars més salvatges de l'empresa. Però el Montoro no s'ha personat a la clàssica montserratina (baixa justificada per exàmens) i ens ha deixat desemperats davant l'omnipresent equip dels Diedres amb les seves vistoses indumentàries verdes. Però sense deixar-nos intimidar pels "verds" i la seva gran logística seguim amb la nostra estratègia perfectament definida: SALVESE QUIEN PUEDA I MARICA L´ÚLTIM!!!



Inclús hem enviat un home (Mario) al principi a imposar una mica de ritme per marcar el terreno. Després, una vegada llançada la cursa, la gent ja s'ha començat a animar i fins a meta.




Servidor arrebentat:







El Mario que finalment aconsegueix dorsal i pot participar al darrer moment i com sempre fent gala de bones maneres:






Brillant el Sellares que amb els seus entrenos a 11 per hora i veient pelis al parc millora en 7 minuts la marca. I això que no ha arriscat a la baixada per conservar els turmells per la temporada escaladora.








I encara més extraordinàri ha estat el Ojeda que enganyat pel Jofre i sortint de guàrdia millora en 16 minuts el seu anterior registre!







Ens ha fallat el Rodón que es reenganxa després d'un parell d'anyets apartat del tema. Avui, lluny de la marca del 08 diu: "no em reconeixia baixant...".



I molt bon debut del Galdric:


Això és el que hem fet (els de la primera pàgina) i la diferència respecte la millor marca en les edicions del 2007 i 2009:

3- Robert Guilera 2:01:14 (-2')
13- Mario Bodas 2:08:26
16- Carles Sellares 2:12:01 (-7')
27- Joan Brugaroles 2:16:51 (1era part.)
58- David Ojeda 2:24:07 (-16')
62- Jordi Rodón 2:25:14 (+12')
74- Galdric Plans 2:27:26 (1era part.)

Avia'm si ens organitzem millor i podem fer un nou desembarque en alguna altra cita i sinó fins l'any que ve!

I el podi:

3 comentarios:

Piju dijo...

Si us fessin fer alguna vieta pel mig de la cursa, segur que guanyeu!

inma dijo...

tota una batalla... molt bé aquest podi i fins l'any que vé...

Fotoescalador dijo...

Vaya jetos en las escaleritas niños! jajaja. Creo que de momento no me va a dar por corrar tanto rato y parriba! Felicidades por ese tercer puesto!