miércoles, 30 de abril de 2014

Va de llosses...

Però d'aquestes que pesen i fan mal. Que quan passes per peu de via et foten una clatellada i et recorden cada vegada les miserables actuacions firmades. D'aquestes que tothom té, ni uns tan bons ni d'altres tan dolents. No importa ja el grau del quan estiguem parlant, són veritables ossos que no hi ha manera de tatxar.

És més fàcil i lloable parlar dels encadenes però també mola, des d'aquest espai, retre un petit homenatge a aquelles vies que han resistit les meves reiterades embastides. Per arribar a aquesta categoria de maltractament estem parlant d'un mínim de quatre de dies de pegues. I ja no poso cap de 7c+ o 8a pq són dificultats de les quals tinc més provat que encadenat.. He fet una mica de tria entre tot el genero que tenia per triar i finalment hem quedo amb la selecció d'aquestes 5:

La Pilón 7a, mítica dels totxos de St Benet. El primer dia que la vaig provar em van quedar cinc passos sense resoldre i vaig fugir amb la cua entre cames cap a sectors menys violents. Un altre temporada, vaig tenir una curiosa paradoxa, en la sud liat amb una anchoita i a la nord estampat per la pilón...

Gènesi 7b, a la paret Gran de la Soleia. Una via de l'any 82 injustament abandonada durant anys i que s'ha rescatat fa poquet. Amb la novetat tothom va pujant per allí menys el menda lerenda. El bloc és un pas lesiu i poderós only for stratofingers climbers.

Picapoll 7b+, als Avellaners de Montserrat. Un pas a bloc per baix em té martiritzat, la resta surt però no badis. Sense dubte molt més dura que la seva veïna la de 7c.

No hi ha limits 7c, als Districtes de la Soleia. Ja va per cinc temporades de pegues i no vaig endavant ni enrera. Tan dura com la recordava amb picats i sikats. I tots els partners han resolt per la via ràpida.

Thai massage 7c, als Cassots. Vaig tenir una primera temporada de gran encebamenta però sense èxit. Les vegades que hi he tornat ha sigut amb el mateix resultat. Els passos sueltos surten però falta de tot.

I tu estimat lector, tens bones llosses que no et deixen conciliar el son?

5 comentarios:

Marieta dijo...

Uf...jo de setens que m'escupen en tinc uns quants. La No hi ha limits també la comparteixo amb tu. Però n'hi ha una que no només comparteixo amb tu (no sé si l'has provat, et convido a fer-ho i així la podrem compartir) sino amb la resta de la humanitat -menys 4 escollits que segur que van fer trampa- : és la Kurt de Gandals a Siurana...7b+/8a

Anónimo dijo...

Jo tinc una llosa que penso que algun dia li posaran flors a sobre i que serà la que em cobrirà amb una inscripció de RIP en ella: És l´Anabòlica.

Quant la vaig començar a provar, potser fa 12 anys hi anava amb el Jan Casas i jo m’arrastrava per la via, això si, motivat a tope. En aquella època no em rendia fàcilment i any rere any anava millorant fins que em vaig lesionar perquè els meus tendons no aguantaven el maleït invertit del pas xungo.

Després d'una bona temporada, ja devem estar pel 2008 o així, torno a tenir-la a punt i em torno a lesionar fent el pas xungo. Tot i això, en aquest pegue em surt el pas i em caic ja entrant al repòs: Resultat uns anys més sense provar-la...

Actualment, des del 2011 o 2012 la vaig a provar un cop a l'any, arribo bé al pas i si veig que em tiba el tendó em deixo anar i recullo el bartulos pensant que el proper any estaré més fort.... o no¿?¿?

Steve Houses

robert dijo...

ui Marieta, de les deixes que deixo repartides poray ja ni parlo. Pq hi ha molt per fer en aquelles contrades i millor dirigir els esforços cap a altres contrades. Que igual remenant trobaria alguna batallita amb mal final inclús en sisé grau... ay siurana!!! Per sort meva encara no m'he enfrontat als Gandals....

robert dijo...

Steve, no sé que és això de l'Anabòlica però no em sona per montserrat, garraf ni sant llorenç. Però si m'expliques on és i com s'hi va encantat aniré a posar-li una floreta de part teva. Resaré tres pares nostres pq el 2015 sigui l'any que la tatxis pels segles dels segles... AMEN

Anónimo dijo...

Hombre! m'encanta això de les lloses, jo per Barcelona i alrededores tinc el tajo bastant net fins a 7c..., ara 7c+ i 8as provats els que vulguis, ja saps que sóc un remenador professional...
Ah! a lo de l'Anabòlica et puc portar perquè per suposat tb la tinc provada... i sobretot tb tinc provada la ISADORA ANDE ESTAS? el 7b més fàcil i agraït de Siurana.
El problema que veig és que no sé si tenim pressupost per repartir tantes flors...

Oscar