lunes, 7 de octubre de 2013

Las princesas impolutas 7b, a Roca Mur

Ja feia dies que tenia clitxada aquesta línia, la darrera que volia equipar en aquest sector. Però passaven els dies i no trobava la punta de motivació per empolsinar-me. Sempre hi havia una excusa o altra i la feina per fer. Calia algun detonant... I dues rubies d'igualadina procedència van provocar aquest rebulsiu, com quan el Messi surt al camp. La enveja de qualsevol equipador que es presti: anar a currar amb aquestes peazo escuderes!! També entre l'alineació del dia: el K9, la mascota que ens acompanyarà durant la obra.

En fi, l'aventureta comença com tantes altres vegades amb la entretinguda aprox, no sé quantes vegades le fet ja. Però entre cotilleos i corazones de roca la tropa no presenta reclamació alguna i arriba sencer i motivat a peu de via. Encara tenim una estona de solet per treure les gales d'estiu començant a calentar per la clàssica del sector que em serveix per fixar la corda. Així jo em puc dedicar, a mi bola, a les tasques pròpies d'equipament mentre elles van tatxant pel sector. I així fou, com va anar consumint-se el dia...

Amb l'entrada de la sombra i l'airet habitual del lugar, passem a modo invierno, ben tapadets. A tot això que amb la feina acabada al final del dia, podem catar la nova ruta. Això si: plena de sorra, pols i cantos per trencar. La qual cosa si que aixeca la més profunda indignació de les princesetes. Que tot i ser autètinques jabalines del lugar sembla que no disfruten tibant-li de cantos bruts...Molt pulcres elles, ho volen tot ben net, implacable. O dit d'una altre manera impoluto. I així com no podia ser d'una altra manera queda batejada las princesa impolutas. O era per una altre motiu?


I amb dues ascencions el grau orientatiu sobre 7b, la Nº12 al croquis. La via és més curteta que la resta de les del sector. Seran uns 20 metrillos amb un pas a bloc per entrar entrar, un tramet fàcil per arribar a la repisa i una placa vertical amb algun passet més dur i una arribada a la reunió curiosa.
1. Corazón de roca 7a+ 2. El visionario 7a+ 3. La llastraka 7b 4. Working temperature 7b 5. Egunkaria 8a/+ 6. El mapale 7b 7.Coincidente laboral 6b+ 8. Ahí viene el bombero 7a 9. El pas del temps 6c 10. Tot per un puto gat 6c 11. Terra endins 7a 12. Las princeses impolutas 7b

2 comentarios:

Piju dijo...

molt bona feina!

El que hem fet, ens està agradant molt

val a dir que hi ha un canvi d'estil entre les antigues i les noves, ja mola!

salut

Anónimo dijo...

Com mola llegir des de tant lluny algo tant familiar!!! M'alegra veure't amb "bateries' carregades!!!
Quina sort teniu per posar-vos en mode hivern. Aqui, fins avui no hem passat a mode tardor

Steve Houses