martes, 12 de febrero de 2013

Santa truja 7b, una recuperada al Segon Pis dreta de COLLBATÓ

Després d'una setmana absort amb els meus pensaments i dilemes ètics al final m'he decidit a tirar pel recte per l'evident falta d'informació de la darrera malifeta que he fet pel barri. Poster tú, lector, tens alguna info que desconec.
Perquè una cosa si que està clara, la situació és la que és i serà la que serà.
Tot es remunta en una no molt llunyana visita a aquest interessant sector, amb vies curtetes però prou bones. Anava feliçment tatxant els diferents setens disponibles quan em vaig estar mirant la nº1 graduadada de 7b+. Però no veia ni les xapes, sols una a la sortida fàcil superior i un espàrrec sense xapa i un cordino vell en un pont de roca. No entenia res, després a la nova guia a l'apartat d'observacions consta com a projecte antic i no acabat! Luego llavors no hauria d'estar graduada.


El cas és que aprofitant les eines de currar aprofito per acabar d'una vegada per totes la via. On sols quedava posar un parabolt nou i una xapa a l'espàrrec. Feina ràpida i una nova via per la penyita que comparteix sortida amb la seva veïna Nº2 i també grau. Poster és algo més díficil aquesta nova sortida però no arriba al 7b+ que venia ressenyat. El més díficil aixecar el cul de terra i més ara que han petat un parell de cantos i és més rabiosa encara. Després venen quatre passos molt intensos fins a una petita trave a l'esquerra on hi ha un descans. Després sols queda un darrera moviment i bones remades per arribar a la reunió comuna amb la opció de la dreta.

No hay comentarios: