miércoles, 9 de enero de 2013

Isadora donde estas?

Cada vegada les entrades les faig de vies a prioi més fàcils en el seu grau però més cabrones en la realitat. Mostra inequívoca de la involució lògica cap a la gamma baixeta del seté grau.... I és que després de les aventuretes pels 7b+ montserratins, li ha tocat el torna als 7b's siuraneros amb diferent sort. On com a totes les escoles n'hi ha de facilets i de moooolt hards. Que com deia el gran sensei: " posa-li el grau que vulguis que és la Isadora..." I aquesta és el tema que ens ocupa ara mateix. Desconec si tu, fidel lector, l'has tatxat, provat o si n'has sentit a parlar. Però, vet aquí que em trobava jo feliçment de komando per aquells paratges quan per extranys motius vem anar a parar al sector conegut com el Campi qui pugui. Un d'aquells que quan el sento anomenar les llemes ja em comencen a suar i automàticament reso tres pares nostres i un ave maria. Suposo que les respectives ensopegades, en la Gurungos i la Harry el Sucio m'havien amansat suficient. Dos altres, 7b 's old school, que completen la triologia que tot septimogradista li agradaria tenir en la seva llibreta. Total que el sensei perjudicat per les seqüeles nadalenques me la presenta... Resultat bastant pervisible; parada a cada xapa i arrastrada total. Però al segon pegue i contra tot pronòstic li poso el road punk. Aqui teniu el video-flash de tal joia amb picats i tot... per donar-li més carisma!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

lo primer és que jo sóc el sensei en qüestió
lo segon: no se si la tengo o no... jaja (canvio qualsevol 8a encadenat x aquesta)
el tema és que la ISADORA m'ha tornat a posar el clatell vermell

com m'ageraden akestes vies...grau old school i cantus picats i sobats

el coctel perfecte!

oscar

jclaramunt dijo...

Ep bou! no l'he provat! però l'altre dia tot baixant de la Soleia parlavem amb un company d'aquestes vies que no són comercials, de la Soleia en concret parlàvem de la Siluetes, Cristall de porcel·lana, Rigor Mortis, etc. i les vem acabar anomenant "indies"...alternatives, vaja! que no són la Shakira!

Són més aviat, uns Sonic Youth, que no t'entren a la primera!

El teu post m'hi ha recordat!

Si un dia vaig a Campi qui pugui, ja me la miraré amb respecte!

Salut

robert dijo...

Vinga sensei; fot li ja a aquest coctel perfecte i deixa el tajo ben net.
I tu; Claramunt, no m'ho estaràs dient en serio que no has anat al sector del campi, això és pecat... una heregia..... Encara estàs a temps de gunayar te el perdò i la benavolència dels déus. Però aprofita l'hivern que ja hi haurà dies per anar a Santllors.....

robert dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
TR dijo...

mmmmhhh..jo era de les ue JUNT AMB el YOGURIN, la GURUNGOS i la CLEPTO (un xic expo) recomenava per anara A VISTA pel campi..hehehe...de fer estava de 7b abans...

TAmbé la GAMBAGAMBA i la HARRY i, evidentment la TOCAMELA y SIGUEMELA TOCANDOSAM...

VAja que dec ser OLDSCHOOL...bé...no hi ha dubte...

EL CLATELL VERMELL me'l va posar l'amic a mi, el dilluns després que les intentés degut al meu bon "consell"...

Bow, anava dir-te que la SIOUXIE era un VIOTE...ja no m'escoltis...hahahah!!!

Si,,,de fet si...soc oldschool.

JMC...la paraula INDIE és massa MODERNA ( 90'2)...i el concepte PUNKIE a TARRAGONA esta allunyat de l'OLDSCHOOL STBENEDDICTE.

És difícil classificar aquestes vies, més quan es duia el TECHNO psicodèlic als 80's...

Grau i estil són molt OLD SCHOOL-AGAVATXATS...si més no REBOUTOSOS...hehehe

GLAM???

TRanki dijo...

NINA HAGEN...!!! Això!!!...és molt "NINA HAGEN"!!!