martes, 22 de mayo de 2012

La mort de la Xinita, crònica d'una mort anunciada

Sobre mi participación en los acontecimientos, mencioné: "Tratando de ejecutar la tarea solo y sin ayuda", como la causa del accidente. Me piden en su carta que dé una declaración más detallada, por lo que espero que lo que sigue aclare de una vez por todas sus dudas.


Però no sabia la que li esperava....
no sabia que la llamaban,  peligrosa xinita....Així fou com un dia d'aquells, arribava servidor a Cal Moha, després d'una dura jornada laboral per l'oficina montserratina: Primer, donant la seva dosi de pegues pertinents a l'Evaristo extension per la Piula i més tard anant a còrrer fins a un sector amb moltes possibilitats de cuyo nombre no me acuerdo.
El bar a petar d'habituals d'aquestes contrades, i ja em sorpren la penya amb cares rares i no semblava que fos pel desplegament de birres que omplien la taula. Alguna cosa extranya havia passat i no era cap encadene gloriós fruit d'alguna inspiració divina.

I al final m'arriba la mala notícia:

"La xinita ha muerto"

L'Oskar volia equipar una nova línia al Vermell però servidor no estava per aquestes sacrificades tasques i li vaig deixar el kid equipador. Al matí presentació i truquillos de funcionament de la Xinita i apa a fer feina.
Va ser la última vegada que la vaig escoltar en vida amb el seu rugit demolidor.....

Total que segons sembla, aconsegueix col.locar la reunió i sorgeix una averia inesperada; del rollo trata de arrancar-la Carlos, por Dios, trata de arrancar-la!! Ante tal contratiempo y finalizadas mis tareas perforadoras bajé hasta una repisa y dejé el taladro felizmente apollado a la espera de un nuevo arrancar. Aprovechando para dedicarme a las arduas tareas de saneo. Con tan mala suerte que la máquina se enganchó con la cuerda desencadenando el fatal desenlace debido a un principio físico simplísimo.  Sorpresivamente y ante el asombro de todos los allí presentes, la xinita se separaró de la repisa, y empezó a descender rápidamente. Debido al susto que me llevé, perdí mi presencia de espíritu e irreflexivamente cerré los ojos para evitar ver aquel trágico final. Resultando ser una caida limpia de más de 20 metreos que por suerte del público asistenete no pillo a nadie por el camino.
PUUUUUUMMMMMMM!!!!

Se ha matao el taladro más ruidoso jamás visto. Ante tal desparrame de hierros y plasticos la pieza de mayor tamaño que conseguí recuperar a modo de recuerdo fue la broca. Y aun y así, completamente doblada despues del monumental hostión.
Esperando haber aclarado definitivamente las causas y desarrollo de los acontecimientosI tornant al bar, seguia el catxondeo padre:

"Ha caido sobre blando" deia rient un
"Encontre los restos de la máquina por la peste a gasofa" deia l'altre
"Le llamaban el tira xinas" reia el tercer

Se n'havia sortit d'unes quantes de bastant txungues: la primera va ser el portabroques que la va obligar a passar pel taller i després tot un seguit de petites averies menors: que si l'accelerador, la tapa
del filtre d'aire, l'interruptor, la fuga en el dipòsit de benzina... un sin vivir.


Bueno al final ha quedat lluny del meu objectiu de que cada forat em sortís a un euro, més aviat s'acosta als dos euros. Darrera han quedat actuacions lamentables i d'altres de glorioses en el seu any i mig de vida.
Aqui tens, com a darrer homantge als teus dies, la llista del teu llegat que ens has deixat pel segles dels segles, AMÉN!

Xinita 7a, al Totxo de la Sibèria a Sant Llorenç del Munt
Komando entrecot 7b+, al Vermell del Xincarró a Montserrat
Sirope de Arce 7b; al Clot del Boixar a Montserrat
Kamali merletero 7c; a la Desdentegada a Montserrat
Evaristo extension 7c+, a la Piula a Montserrat
L'estripacalces 7b, a Can Dit Xic a Margalef

Gràcies Xinita sempre et recordarem. En pau descansis!!

PD- L'únic que em consola és que ni la totpoderosa i mítica Hilti TE6a tampoc hagués aguantat una patacada de tal magnitud

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ha mort en acte de servei!! Descansi en Pau. JM

TRanki dijo...

Xinita al hoyo y MAKITA al bollo....

llimac dijo...

jajajajaja.... XINADOWN!!!!

Victor Sans (Lo Salla) dijo...

Si vols un burilador jo per casa encara en tinc algun, que aquet per molt alt que caigui sempre sobreviu.

robert dijo...

Bons noms de via. Aixo ja per qui tingui maquina....

Avia m si no sabre engegar el burilador, que l ultim que vaig utilitzar s arrancaba a cops de martell, jajaj