martes, 22 de noviembre de 2011

De costellada per cala montse...

Els darrers dies he estat entretingut fins aconseguir un parell més de víctimes montserratines en 7c. Van de do en dos, je, je..

Aquesta vegada son d’aquelles més de la gama coleccionista i de caire més aviat soft i no per això deixen de ser autèntiques joies montserratines.

La primera, tot i estar al Vermell, és d’aquelles en que mai he vist a ningú penjat i el més preocupant mai l’he vist tocadeta de blanc. Per no tenir no té ni nom, i hom la coneix com a via Nº44. Sita a la dreta mateix del Sabor latino, ens espera una escalada en placa tumbada. D’aspecte ajegut d’aquelles que li poses 6c a simple vista. Ben aviat però comencen les hostilitats i per les primeres xapes cal desxifrar correctament per no caure en cap enboscada. I després en el tram més vertical hi ha el crux que costa de trobar-li el gesto per pillar el merlet salvador. En una primera pujada pot semblar molt complexe però després tot acaba quadrant i no requereix d’un gran asedio.




La segona, en el Supositori. Aquesta tampoc té nom i es sol conèixer com la Nº20. Una placa vertical amb tres trams més exigents. Suposo que quan es va equipar s’havia desbrossat però actualment estava al límit de l’impracticable. Un arbrot amanaçador no permetia escalar en condicions. Suposo que després d’alguns anyets sense repeticions havia caigut a l’oblit en deteriori de les seves veïnes molt més comercials. La vem provar un dia amb l’Oskar, el gran tatxador compulsiu en aquestes dificultats. Ja ens va costar desxifrar el macrame però els moviments són molt bons. Trenquem un parell de branques, les justes, per poder pujar però en cas de caiguda enculada garanitzada. I com no podia ser d’un altra manera i sense cap mena de coneixement li dono l´últim del dia. Aquell pegue que sol sobrar i t’arrossegues com un gusano. I ja en el crux inferior a les primeres de canvi, no encerto en el piquete de ojos, saltant de ple contra l’arbrot assassí: PAAAMMM!! S’ha de ser burro!! Quin hostiot, vaya costellada, he quedat ben marcadet i uns dies fora de circulació.

Dies després hi tornem amb l’Albert, el nostre CICLISTA que aprofita el meset de descans de la temporada per fer alguns dies d’escalada. I como al abuelo no la van a pillar cagando, ens acompanya el "serrucho" que tinc un assumpte pendent. Total un tallet per aqui un tallet per allà la deixem que ni niquelada, apunetet per poder saltar sense costellada, i el millor de tot encadenada. També baixa content l’Albert amb la Nº22 el seu 7a anual fet al segon pegue en el dia.

4 comentarios:

TRanki dijo...

Ei booooowww!

Jo diria que ara maeix hauries de estar tatxant al Senglar o llocs semblants bowotttt!

A Riugréixer igualment hi ha uns dels millors 7c/c+'s que he escalat...dues vies 5 estrelles MOLT RECOMANABLES, sens epassos megaabloc, amb una conti de pel.lícula i ambient Ondra...fins al migdia crec que a la part de la esquerra ( on són) hi toca el sol...es diuen DELICATESSEN i MAGIC BOULEVARD...no ho dubtis, t'estan esperant...

pd: Ambdues es munten des de les vies adjacents ( això si, mola mirar-les, per sota la MAGIC és una mica hardkore)...el 7c+ des del 7a a la drata RINOVIRUS, i el 7c des del 7a+ de la esquerra ( dues a la esquerra) o el 7b ( hard)...ojo al 7a+...no és difícil però calq ue el miris, el pas dur té un traçat enganyós, no pateixis, es fa tot iq ue sembla que etiguis al ratikón...no problem!!

Apabowwwww, a muerteeeeee!

robert dijo...

De fet vem anar al senglar però feia tanta calada que vem fugir corrents cap a la sombreta del supositori. Suposo que ja vindran dies més fresquets!!!
Això de Baga ja ho conec però m ho deixo per a ple estiu que és un dels llocs fresquets per fitxar.

A més amb aquests dies tan guarros no mola fer massa cotxe que després es gira el dia i merda de l'espardenya! Ja va dos vegades que surto per potes i xop com un poll de cala montse....

Piju dijo...

bona info!

la 44 del Vermell és la que supera un sostre molt gran al mig, no?
Te molt sikat o enganxat o picat?

mercès!

robert dijo...

Piju, la 44, com deia el post, està a la dreta mateix del sabor latino i és un placa tumabada amb scellements químics. Jo no vaig detectar sika, ni picats...