sábado, 4 de junio de 2011

G, de Guilla per uns

o S, de SORRO pels altres. Aquesta ha estat la primera víctima de l'escalada de projecte d'aquesta temporada, aquella que com deia el Tranki: "Quan simplement "sentir" com t'aguantes millor ja és l'èxit del dia és que estàs "en procés"...tot és qüestió tant de capacitat com de motivació...i d'entendre que res arriba sense il.lusió i tossuderia...cal anar-hi!!!"



"Parlant de "7c's"...el de referencia SORRIL" de les Guilleumes montserratines on cal desplegar el millor repartòri de cops.
"Un 7c local...per mi tant dura com molts 7c+'s..i amb un aleje intermig per riure"
"És un 7c "bromista" no? hi ha qui latem més que Xylum, sens dubte..."
"Joerq uina via més guapa...té de tot ( bloc, placa, mur desplomat, pila, alejes...waaaaah)"

I amb aquests comentaris del Tranki i la seva recomanació personal de Chef:

"No sé si has fet la S de SORRO a les WILLEWMES, però EN VERITAT ET DIC, que és una de les millors vies de la NOrd, amb diferència.

No et deixis impressionar pel primer pas a bloc...és això, un bloc, sense tanta digitalitat com sembla...és qüestió de entendre els peus i tibar de minimatrcdeporta...

NO et deixis atabalar per la placa estranya i eslaposa del mig...només és una placa, mira't cada pas i al final hi navegaràs clavant iemes i encadenant forats bons.

Abans del mur que comença a tibar a la esquerra, hi ha un repòs calcariós...gairebé sense mans

Diedret que es puja amb el cos a l'esquerra...posa una xapa llarga damunt del llavi, per xapar millor quan vinguis de baix...i no t'hi paris massa si no vas fort...no es reposa a sac...

EL CRUX és de anar a la esquerra, al límit, allunyan-te de la xapa, i retornant de nou...és maravellós, un "tango" de peus que es mouen subtilment acompanyant el traçat però sense grans gambades...acabes "llençant" a canto inhumà.

I "final feliç" amb una nova S , sortint de el segon repòs seguit hi ha les tres darreres xapes d'apretar a sac...amb MONODIT STBENET i lance definitiu en el canvi de rasant...

EL GRAU NO IMPORTA...en altres llocs com MARGALEF això seria 8a

Les distàncies no importen...encara que siguin més del Ratikón que de MOntserrat...

Les vies del Brecs són així i si jugues guanyes fijo...

ës muntable amb el pal i un cop controlada ja no hi pillaràs, paraula...

HOPE HELPED u TO FIND WHT ARE YOU looking for...

Apreta-li!!!"

I preveient varies visites per aquest sector que els compis estan amb la Xilum calia buscar joc per uns dies. I així fou com sense el bastó màgic i amb quatre heregías d'artificier de pacotilla vaig aconseguir muntar i desxifrar la via. Al primer pegue em va semblar estratosfèrica però després en descobrir els truquets, la cosa canvia. El pas del mono em va escupir alguna vegada però una nova seqüència de peus va resultar providencial. Llàstima de no pder veure el video dels productors Vingabow...

Així després d'un parell de 7b+, cau el primer 7c de la temporada. Més tard un topsropillo a la vella coneguda Bolita de categoria "ancho-a" que acabava d'encadenar el Ximo i vaig flipar. Aqui, per molt que facis el sorro arribant a la reunió i apurant els cantos de la xilum, has de tenir un bon bloc poderós del qual carezco. Després de tal arrastrada vaig desmuntar el campament base per buscar noves víctimes per altres bandes, per brindar nous asedios.

7 comentarios:

Francesc dijo...

Felicitats, crack!!!
Ja se m'heu escapat... de llarg! Un dit m'ha fet reposar una temporadeta, a veure si puc tornar a apretar perquè sinó encara m'arrossegaré més quan vingui amb valtros!!
Apa, furgonetero -que les notícies volen...-, ens veiem aviat!!
Francesc

TRanki dijo...

HAHAHH! felicitats bowwww!

jj vaig escriure tot aixô????..BUAH, DEVIA ANaR COL.LOCAT!!!

maravellosa VIA BOW, NO? ÉS UN viote I CREC QUE LA XYLUM TÉ ME´S ENCADENES QUE AQUESTA, SENS DUBTE...

Més aviat la pories guardar al calaix de les "sols per col.leccionistes enamorats de la NORD", com diria el HITA.

Felicitats en serio, flipo amb les "recuperacions" de temporada, sortq ue no entrenes tot lanyq ue sinó deixes en ridicul als adeptes de la resina,...heheheh.

Saklut i bons temporada!!!

TRanki

jclaramunt dijo...

FELICITATS BOU! les Guilleimes ja té fama de tenir joies de coleccionista. Bon relat, m'has transportar a la meva petita guerra contra un 7a+ del Gruyere, de moment m'ha robat 4 pegues, i l'ultim a la cadena, imagina't el macagunlaputa que va ressonar!

Sort amb la teva nova víctima!

Oscar dijo...

Bon dia fiera, des de les terres de ponent..
Soc l'Oscar¨Baules. Vec que ja tornes ha estar a la bretxa escaladora.
Sol dir-te que algun dia m'agradaria pujar per la nord de monserrat i coneixer una mica aquets sectors que nombres pel blog. Felicitats per l'encadene.
Jo ahir vaig fer la sin feeling de camarasa,,espectacular..
Be, espero pujar algun dia i em fasis de guia per terres monserratines.
Salut i bones escalades..

robert dijo...

Francesc, avia'm aquesta reaparició estem a l'espera de notícies teves.

Tranki, jo no crec que sigui exclusiva per a col.leccionistes enamorats de la nord. Però si que és una sort haver-la encadenat pq ara ja la puc recomanar, je, je..I també estic amb tú que té més repeticions la xilum que el sorro.

Claramunt, 4 pegues això és quasi escalar a vista!!! Dona-li una bona samanta pegues que són gratis!

Ei, Oscar ja fa dies que no kedem. Quan vulguis venir per Montserrat truca'm i anem algun puesto ke ja veig que segueixes fanàtic com sempre. Poster una mica abandonat el blog però amb l'entreno al dia! Felicitats igualment per la Sin feeling, ja me n'ha parlat el domencus.

TR dijo...

A la CALAVERA, tot i que més facil, hi ha un 7a/b de 45 metres, a la dreta del 7a (tàctica), pajilleril...posats a recomanar, aquest és també CANELA FINA!!!

( de 8ens, feta la XYLUM dubtoq ue n'hi hagi de millors...heheh!). Potser PAULA ( 8a+) o PAULINA ( 8a, amb l'entrada sense el bloc hard) sópn molt bonics, però l'estil és més Santbenetero!!

Salut bow, i si tens temps cap a STLLORS que esta on FIRE i el repertorio allà és quasi infinit i la temperatura boníssima!!!!!!!!

robert dijo...

Ei Tranki, a la calavera ja vaig fer aquesta via de 45 metres molt bona. L'últim dia vaig provar una mica la gitça 7c+ just a l'esquerra de la sexta, però no vaig treure el crux, molt tecnica postural.

A la paulina, en la fase de reçerca de project, li vaig donar el seu dia de presentació i deu n'hi do per d'alt... el peus, els molt sorros, se n'anaven sols cap el diedre!

Ja em molaria pujar a les afternoon's sunny sesions, però em va millor les morning ones, je, je..