viernes, 1 de abril de 2011

Satan 6b+ a la Paret Gran

Qui no coneix el gran campió mundial de les arts marcials, el mestre Satan. Pels nostàlgics d'aquella gran sèrie i pels que no el coneixeu:



I també és una via de 6b+ sita a la part esquerra de la Paret Gran. No massa popular ni repatida ja que mai l'he vist fer, ideal col.leccionsites, i serà l'objectiu del dia.

Avui, els padres escolapios, m'han portat a passejar per Sant Llorenç i érem una bona tropa: Sellares, Jofre, Oskar, Francesc, Jose i servidor. Tres cordades i a repartir joc per la paret.

Total que ben aviat la Satan em treu els colorets i amb algun rebotillo to the limit aconegueixo trobar la seqüència bona per fer-la a vista. La via és curteta però se m'acaba fent eterna i arribo esbufegant a la reunió amb dues porres per braços.

Després, ens enfrontem a dos vies del mateix estil: curtes però contudents on no et pots despistar ni un moment. D'aquelles que fas una vegada a la vida i mai més no sigui cas: El baile de los colgaos 6c i l'Aikekaik 6c+. Grans lluitades i tremolors i al final em surten amb gran alegria.

Ja, ben amansadet, per les lluites lliurades m'enfronto a la comercial Bauhaus 7a que sempre és una bona referència i la té muntada el Jose. Aqui, els cantos si que estan blanquets però la via em posa a lloc i amb els hidràulics engripats salto pels aires. No m'agunto dels peluyacos i feina rai a arribar a d'alt. Més tard, ho tornaré a provar amb idèntic resultat, bona actitud o com deia el sensei "progressa adequadament", i al final fent A0's per arribar a d'alt.

I com que el cos no dóna per més peguillos seguim amb el rollete de les huuurra productions, aquesta vegada les dos feres estan en la mateixa guerra.

Sellares i Oskar a Espacio, amor y locura 8a. Sant Llorenç del Munt. Març 2011 from robert guilera on Vimeo.



Clatellada també pel Sellares i l'Oskar, que s'han enfrontat a l'Espacio, amor y locura 8a. Assimilant passos i deixant-la apunt per una nova visita.

5 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Va Robertuuuus, que ja et porto ventatja en la reentreé dels gladiadors, avui ja he fet 7a+ al Flash a Escales, uff, poquet a poquet, a veure si enguany ataquem algun projectet junts.... Saluuuut

robert dijo...

Ep felicitats, ja portes la directa fent 7a+ això si que és una reentré en condicions i bones prespectives. Marcant terreno en els primers compassos de la temporada. Avia'm ese proyecto bueno, però dels que ens obri les portes del mismisim olymp, del rang de les ancho-a's...je, je. Que lluny queden, jo de moment saltant pal lado malo que gasto unes bones pernilotes i mals hidràulics!!

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Si,si alguna anchoa agullarem de gama assequible a la part d'indecotable, per mantenir l'Status de Redidents de l'Olymp, que sino, ens fotran fora. Ja pots començar a pensar en objectius, jo també ho faré. Saluuuut mestre sensei. Se us saluda...

jclaramunt dijo...

Ep, primera vegada que et llegueixo, no entenc com no havia passat abans per aqui amb tantes piades de santllors! La satan la vaig estar mirant un dia i ja es veu bloquera i infernal. La baile de los colgaos i la aikekaic son genials, però és veritat que són de coleccionista.

Bé, sóc en Josep de l'altre dia a la desdentegada! Segur que ens veiem per sant llorenç, però per la siberia segur que no! Hehe!

Salut bou!

robert dijo...

Si Josep, ja ens veiem per santllors, que amb una mica de sort enguany tocarà més paret gran que sibèries. Ja t'aniré seuin la pista a través del blog