jueves, 9 de septiembre de 2010

Old style vs new generation

Una vegada més enfilem amb l'Oscar cap a la Sibèria a protagonitzar una nova jornada de feina en aquest allunyat racó, si ja se sap "currante a currar".
Calentem i com que no tinc el joc massa clar acabo optant per la darrera via de les 16 fàcils (de 7c o menys) que em falta entre el Totxo i Sibèria: la Si o no 7b. De la qual no en tinc cap referència per part dels locals, ni de la comunidad ni de ningú.

De baix estant, la primera impressió no és massa alentadora. L'equipament és a base d'spits de 8 i algun del 10, amb les plaquetes mig sueltes. Els cantos, per més inri, recoberts de terra o de teles d'aranya. I per si fos poc, ni el més petit indici de magnesi! Vamos que tot i estar en escalada esportiva això és un veritable terreny de col.leccionistes. I el primer pegue com no podia ser d'una altra manera és converteix en un mal viatge de xapa a xapa, on netejant per aquí i ara per allà vaig desxifrant cosetes. I al bombillo final no trobava ni els picats que estan tan bruts que ni penjat de la xapa els veia. Al final, al tercer pegue li he tret el road punk. Guapa via però massa abandonada, no sé quan temps feia que no hi pujava ningú!

Mentrestant l'Oscar, molt més astut, no ha caigut a trampes tatxadores i s'ha mantingut perseverant a la codiciada Secta 8a+. On ja fa pegues d'aquests de tú a tú i està realment apunt de rebentar-la.

Després anem al Mur Blau, on tinc un assumpte pendent amb una via de new generation: la Bruce Lee 7c+.



Aquesta va ser una descoberta de l'Oscar que ja me la va vendre com a guapa i facilota pel grau. Però la veritat, és que després d'un tramet de pila hi ha un parell de moviments més a bloc que són una veritale escupidera i no sóc l'únic que ho ha experimentat. Així que una opció pels que anem to the limit, és un mica de "suicidal climbing" i saltar-se la darrera xapa. I això és el que he provat en el primer pegue del dia posant cintes. Però en el darrer pas dur en ple alejillo se m'han obert les ales i a volar!

De nou cap a la Sibèria a per un darrer pegue de l'Oscar a la Secta i recollim tratses per tornar de nou al Mur. Je, je, això si que és currar! I de nou a la Bruce on aquesta vegada opto per xapar i "be water my friend" passo les hostilitats com bonament puc per acabar amb l'"huuurra" triumfador. L'Olymp encara és possible abans de l'arribada de les neus!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

li estic treient la pols als peus de gat...de moment hem costen els 6b xo tot arriba,jo encadenant un 7a en tinc prou x tornar a pedalar tranquil.
cantenys

robert dijo...

Això no m'ho crec!! Torna el jabalí a la roca, je, je... Això és que t'estan fotent molta tonyina aquests amateurs!! Si encara espies els blogs de roca vol dir que encara et podem recuperar per tibar-li. Pq a les bambes de còrrer (les que pugen a St geroni) encara no els hi treus la pols? Que els novembre arriba la teva cursa montserratina, i ara que fan un recorregut de veritat podria ser una ocasió per xafar-ho tot!!

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Per cert tacheitor, t'espero a l'ALPIBLOC dissabte vinent eh?, a blokejar com un animal, al menys t'ho passaràs bé, ja veràs i diga-li a qui vulguis. Saluuut.

robert dijo...

Je suis desolée! Impossible. Estaré sol amb les peques que la Imma té una boda a Vigo. Que us vagi molt bè i recorda de posar algun NO FEET bloc pa la penya. Avia'm si algun dia us animeu a fer una visita per ca la montse o santllors per tibar com animals...

Robert