martes, 13 de abril de 2010

ACCEPTABLE ACTUACIÓ PER CAN JORBA



Després de quatre mesos i mig sense tocar ni magnesi ni gats m'apunto amb el Sellares per tornar a Can Jorba, escenari d'un lamentable espectacle l'inici de la temporada anterior. Mola tornar a un sector on coneguis les vies per minimitzar l'efecte arrastrador pròpi d'aquestes situacions. A més, avui el Carlos també porta la seva càmera per inmortalitzar les "heregías".
Aquest any he estat més viu i no he començat just el dia després d'una cursa on tot és torna més dur. En la primera via, el 6c de l'esquerra de l'Odio aprofito per saltar arribant a la reunió per disipar tonteries de coco. I a la següent ronda a per l'Odi africano 7a. El mateix que ens va fer fugir amb la cua entre cames l'any passat. A base de molta lluita i quatre brams aconsegueixo el road punk. El braços com a "morcillitas" però super content pel 7a residual je, je... Més tard provaré la Veneno en los ojos 7b, però per més força i mala llet que hi posses no he aconseguit aixecar el cul de terra.



Aqui si que el residual ja no hi arriba però he ofert un bon resital de lances, brams i mistos que ens han fet descollonar-nos un bon rato.

Aqui el Sellares fent el crux:




Ja vaig tenint ganes de començar a meterlele...

4 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

oeeeeeeee, ja el tenim aquí un altre cop, aquest any si que quedarem, ja saps que jo tinc total disponibilitat encara, o sigui, avisa el dia que vulguis anar al monte i quedem ok?. Benvingut!!

robert dijo...

Ei Domenecus! Que pasa fiera. Ja he vist que vas tatxar l'Esfinx! Molt bo. Encara em queden uns dies de foques i després a tuti pleni avia'm si cau alguna "ANCHO-a". Je, je...Ja t'avisaré, per kedar per alguna scapadeta. El blog el tens mig abandonat, avia'm si penges alguna cròica d'aquelles en que pc espiar el que feu la tropa ilerdense..

Anónimo dijo...

Felicitats per l'Odio Africano. Avui al vermell m'eh trobat uns lolos que m'han dit que era un 7a+ molt dur, aixi que hurra, hurra, pataturra. Jo avui petat, petadissim, per sort el finde a 3 ponts ens espera amb el pares. Sort!

robert dijo...

Mentida Anònim desconegut! La Odio és un 7a de referència mundial, un termòmetre indicador de l'estat de forma.

Però bueno, anònim que vas al Vemell suposo que ets el mateix que el dia anterior fitxaves al Castell. Seguint aquest ritme et veig fent una "ANCHO-a" aquesta temporada, això si no et fas a la mar tot l'estiu, je, je...

No sé si podrem venir a l'alt urgell, que per venir en el dia és massa lluny i potser anem a passar el dia a Berga.