jueves, 26 de mayo de 2022

Novetats al Baell Nord: DiedrUCO i Menudeta...

 L estiu 2021 vaig redescobrir aquest petit sectoret amb sombreta preuada i completament sec amb aquestes onades caluroses. I equipant tres noves línies per ampliar la oferta del lugar. Que la majoria de visites solen passar informes prou favorables.

A l'esquerra de tot, una interessant novetat.... el DiedrUCO 6c/+ que arrenca per un placa per anar a buscar el marcat diedre amb la seva fisureta. Després cal sortir cap a la dreta per ajuntar-se amb la Travesia Hinterstoisser ¿?. Aquesta segona novetat es tracta d una exigent placa amb mini reglets,  una interessant aresta  amb flanqueig final que honra el seu nom per anar a la mateixa reunió que la Ralgui. Tenen uns 25 metres de recorregut. Pot ser interessant desmuntar-les en Top.

La primera dedicada a la Unió Ciclista Olesana i els seus AlmuerzUCOs de dissabte matinal. On poder aguantar a roda de la grupeta es per mi tot un repte i suposa un bon fart de patir. Que sols es veu compensat per bons esmorçars i algun puntual moment de glòria en forma de mini relleu per la publicitat.

Finalment a la dreta del tot d'aquest sector, he equipat una altra nova alternativa, la Menudeta 6c/+. Deu tenir uns 10 metres i 4 xapes. Potser serà l'opció més facileta del sector. El nom fa honor al tamany de la via.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola soy Miguel coincidimos el martes pasado el la Foradada con Xavi Ayuso.a ver si me puedes indicar como llegar al sector de Baell Nort

Anónimo dijo...

Y reseñas gracias